Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Expozitie dedicata Zilei Marinei la Cercul Militar Braila

Cercul Militar Braila este gazda unei inedite manifestari organizate de filatelistii si numismatii braileni, cu ocazia Zilei Marinei si a marii sarbatori crestine a "Adormirii Maicii Domnului". Este vorba de expozitia pusa la punct de membrii Clubului de Filatelie si Numismatica "Dunarea" Braila, al carei vernisaj are loc miine, la ora 14.00, in holul institutiei de pe strada Mihai Eminescu. Exponatele - unele dintre ele unicat - apartin colectionarilor braileni Petre Maravela, Ionel Ivan si Marcel Vranceanu. Vor fi expuse marci postale romanesti, carti postale si ilustrate, imagini ale unor nave fluviale si maritime vechi si noi, nave civile si militare, reproduceri dupa lucrari ale ofiterilor pictori Valentin Donici si Dimitrie Stiubei.
In premiera, vor fi expuse machete ale unor nave militare romanesti puse la dispozitie de Serviciul Fluvial (Flotila de Dunare), precum si macheta celebrului bric "Mircea", apartinind filatelistului Alexandru Chirita. Afara de acestea, expozitia va mai cuprinde reproduceri ale unor veliere - nave scoala ale academiilor navale din toata lumea si publicatii editate de Liga Navala Romana.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii