Mergi la conţinutul principal
Nu ratați

Expoziție de machete de nave fluviale și Ateliere de noduri marinărești la Muzeul Brăilei "Carol I"

* expoziția a fost prezentată de Costel Mândroiu, de la Flotila Fluvială "Mihail Kogălniceanu", în prezența directorului interimar a Muzeului Brăilei "Carol I" și cu participarea copiilor de la "Micul Prinț" * expoziția va fi deschisă publicului până pe 8 august și cuprinde, printre altele, machete ale navelor de luptă care patrulează pe Dunăre * concomitent, la Centrul Diversității Culturale sunt organizate, periodic, Ateliere de noduri marinărești, prezentate de Costel Mândroiu

 

Expoziție inedită la muzeul brăilean, inaugurată săptămâna aceasta și prezentată de Costel Mândroiu, de la Flotila Fluvială "Mihail Kogălniceanu" Brăila, în prezența directorului interimar al instituției, dr. Costin Croitoru, și a muzeografului Camelia Hristian, șef Serviciu Relații cu Publicul. Evenimentul a fost organizat de Muzeul Brăilei "Carol I" - Centrul Diversității Culturale, în colaborare cu Flotila Fluvială "Mihail Kogălniceanu", Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila. Expoziția, intitulată sugestiv "Machete de nave fluviale, panoplii, instalații, accesorii de punte, mijloace de salvare", este găzduită de Centrul Diversității Culturale din cadrul Muzeului Brăilei "Carol I" (Piața Traian nr. 3) și va fi deschisă publicului până pe data de 8 august a.c.

La inaugurarea expoziției, au mai luat cuvântul conf. univ. dr. Costin Croitoru, manager interimar al Muzeului Brăilei "Carol I" și Camelia Hristian, șef Serviciu Relații cu Publicul. Au participat, de asemenea, copii de la Clubul de Șah "Micul Prinț" Brăila, condus de Iulian Preda, părinți și bunici, încântați toți de prezentarea făcută de Costel Mândoiu, acest "lup de mare" al Flotilei Fluviale, dar și de exponatele pe care, majoritatea dintre ei, le văzuseră pentru prima dată în viață.

Periodic, la Centrul Diversității Culturale din Piața Traian nr. 3 au loc și Ateliere de noduri marinărești, cu programare, susținute de același neobosit marinar militar Costel Mândroiu, de la Flotila Fluvială "Mihail Kogălniceanu" Brăila. Tot la Centrul Diversității Culturale al Muzeului Brăilei "Carol I" vor fi organizate Programele culturale "Povești despre Brăila, muzică și cărți" și "Călătorii culturale".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro