Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Evolutie penibila sanctionata drastic

Dunarea: Ene - Ciocirlan, Ardeleanu, Rusu - Dobre, C. Gheorghe, Negura, Rusescu (min. 68: Zamfir), V. Gheorghe - Petrache (min. 77: Lulea), Lascarache (min. 62: C. Vasile)
Antrenor: Imilian Serbanica
CF Braila: Iliuciuc - Ghidarcea, Calin, Posteuca, Sandru - Girleanu, Olenic, Macare, S. Marin (min. 46: Feizula) - Ochia (min. 46: S. Matei), Buteseaca (min. 46: Zagan)
Antrenor: Vasile Caciureac
Arbitri: Aurelian Simion (Pitesti) - Adrian Lungu (Alexandria) si Valentin Cristea (Calarasi)
Observator FRF: Stelian Ilie (Bucuresti)

Cine ar fi putut sa anticipeze ca dupa ce bati fara drept de apel o fosta divizionara A poti pica in latura penibilului si sa joci ca o echipa de Liga a IV-a?
Dupa trei zile de la succesul in fata Sportului, CF Braila a fost invinsa de Dunarea Calarasi cu 5-0, dar scorul putea fi unul ca de handbal daca Iliuciuc nu ar fi avut si citeva interventii salvatoare pentru echipa sa.
Fostul antrenor al echipei brailene, Imilian Serbanica, s-a razbunat pe echipa care l-a "gonit" cu citeva etape inaintea incheierii turului sezonului trecut, mai precis dupa partida de la Suceava in care formatia braileana a primit cinci goluri. Serbanica a reusit sa faca din Dunarea arma razbunarii sale.
Formatia din Giurgiu a irosit sansa de a deschide scorul in minutul 8, cind Petrache a reluat puternic cu capul spre poarta insa Iliuciuc nu a putut fi batut. Portarul brailean nu a avut insa nici o sansa la "torpila" lui Catalin Gheorghe, mijlocasul gazdelor catapultind mingea de la 20 de metri sub bara transversala.
Petrache (min. 21) a sutat in transversala, iar dominarea gazdelor s-a concretizat cu trei minute inainte de finalul primei reprize, cind unul dintre cei mai scunzi jucatori de pe teren, Petrache, de 1,62 m, a reusit sa marcheze cu capul dintre fundasii centrali braileni, dupa o centrare a lui Rusescu, de pe partea dreapta.
Dunarea ar fi putut sa mai inscrie de doua ori in aceasta parte a meciului dar in minutul 38 jucatorii gazdelor au abuzat de driblinguri inutile si Iliuciuc a reusit sa apere iar in minutul 42 sutul lui Rusescu a trecut la o palma de bara portii brailene.
Doar in doua rinduri, unicele dealtfel de pe parcursul partidei, CF Braila a reusit sa pericliteze poarta adversa. In minutul 25, Sandru a sutat de la 6 metri dar Ene a reusit sa inlature pericolul iar in minutul 37 Buteseaca a executat o lovitura libera de la 18 metri, la care din nou s-a remarcat portarul gazdelor. La atit s-a rezumat replica formatiei brailene in deplasarea de la Giurgiu.

Inlocuirile de la pauza, total neinspirate

Schimbarile facute la pauza de Vasile Caciureac au creat o mai mare degringolada in tabara oaspetilor.
Nici nu se poate vorbi de o asezare pe compartimente a formatiei brailene sau de vreo conceptie de joc de moment ce la prima faza a reprizei a doua Rusescu a centrat pe jos in careu si, de la 5 metri, nemarcat, Petrache a urcat scorul la 3-0.
Dunarea a continuat sa ramina in jumatatea adversa, dar abia spre finalul meciului, intr-un interval de doar doua minute, a reusit sa marcheze de tot atitea ori. In minutul 78, Zamfir a sutat de la marginea careului mare, in coltul din dreapta al portii aparate de Iliuciuc iar, in faza imediat urmatoare, acelasi jucator a reluat in plasa, de la 5-6 metri, o pasa primita de pe partea dreapta de la Lulea.
Scorul reflecta intrutotul realitatea din teren. CF Braila nu a reusit sa puncteze la capitolul imagine ci doar la indisciplina, oaspetii fiind sanctionati cu sase cartonase galbene, in urmatoarea ordine Sorin Marin (min. 24), Sandru (min. 37), Silviu Matei (min. 59), Posteuca (min. 73), Macare (min. 83), Ghidarcea (min. 88) in timp ce de la gazde a fost sanctionat doar Catalin Gheorghe.
La plecarea spre Giurgiu optimismul plutea in tabara braileana, toti jucatorii considerind ca o remiza se poate obtine fara prea mare dificultate insa realitatea a fost cu totul alta, in conditiile in care echipa a jucat la nivelul Ligii a IV-a.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii