Mergi la conţinutul principal

Evenimente sportive cu cel mai mare volum de pariuri

Prin definiție, sportul reprezintă o activitate fizică ce implică și un sistem competițional. Sunt sporturi ce pot fi practicate individual sau în echipă. Totodată, activitatea sportivă poate influența sănătatea, stilul de viață sau personalitatea unui om.

Încă din antichitate, oamenii au practicat diferite sporturi, dar au fost și atrași de competițiile sportive. Nu toți ajung să practice sporturi de performanță, însă sute de milioane de spectatori aleg să meargă în tribune pentru a-și susține jucătorul sau jucătorii preferați.

Pasiunea oamenilor pentru competițiile sportive a dus la dezvoltarea industriei de pariuri sportive. Anual, sporturile generează un volum impresionant de pariuri, ceea ce se traduce prin sute de miliarde de dolari rulați prin casele de pariuri și platformele digitale. De exemplu, americanii pariază anual sume ce depășesc însumat 155 de miliarde de dolari, sumă care va crește cu siguranță de la un an la altul.

Toți pariorii au propriul stil și sistem, alegând sporturile pe care le și practică cu plăcere. Dar unele evenimente sportive sunt suficient de mari pentru a transcende preferințele regionale, atragând sume uluitoare pe un singur joc sau un turneu. Mai jos aveți câteva dintre cele mai mari competiții sportive ce atrag volume impresionante de pariuri.

Campionatul Mondial de Fotbal este competiția ce atrage în tribune și în fața televizoarelor miliarde de spectatori și telespectatori, iar dintre aceștia mulți aleg să parieze pe echipa sau jucătorul favorit. La ediția anterioară a Campionatului Mondial de Fotbal s-au pariat 136 de miliarde de dolari pe tot parcursul turneului, inclusiv 7,2 miliarde de dolari doar la meciul final dintre Franța și Croația. În continuare rămâne competiția sportivă cu cea mai mare audiență. Cei ce doresc să parieze, pot opta să o facă fizic în cadrul unor case de pariuri sau online optând pentru cazinouri online. Multe dintre platformele digitale de gambling au și secțiune de pariuri sportive. Totodată, pariorii pot să-și încerce norocul și grație promoțiilor cu spinuri gratis la slots

Super Bowl este cel mai mare eveniment sportiv american al anului, practic o sărbătoare național, atrăgând în fața televizoarelor peste 100 milioane de telespectatori. Anual, Asociația Americană de jocuri estimează că sunt pariați peste 7 miliarde de dolari.

Boxul este un alt sport cu sute de milioane de fani la nivel global. Deși nu mai este un sport la fel de populare ca înainte, luptele din ring generează în continuare un volum impresionant de pariuri. Au fost meciuri la care s-au pariat și peste 100 de milioane de dolari.

Cursele de cai au rămas ca o tradiție în rândul pariorilor. De fapt, istoria industriei de pariuri a început pe baza curselor de cai. Kentucky Derby este cel mai popular eveniment de pariuri când vine vorba de cursele de cai. De obicei, are loc în prima sâmbătă a lunii mai și atrage milioane de pariori ocazionali, dar și profesioniști. Derby-ul este, de asemenea, una dintre cele mai prestigioase curse de cai din lume, cu o istorie lungă care datează din 1875.

Pariul pe Kentucky Derby este o tradiție pentru mulți oameni și există mai multe moduri de a face acest lucru. Kentucky Derby are de obicei cel mai mare volum de pariuri dintre toate cursele de cai din întreaga lume. Se estimează că anual, peste 250 de milioane de dolari sunt pariați în cadrul acestei curse.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro