Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Europenii, niste neamuri de Traistariu

De multa vreme n-am mai tinut cu romanii intr-o competitie. Cit a jucat Steaua in Cupa UEFA m-am rugat sa ia bataie, sa nu-l mai vad pe Gigi Becali ca face fandari de prost gust. Lu' baiatu' asta pe nume Traistariu i-am facut insa galerie simbata din sufragerie si, dupa ce am ascultat toate piesele din concurs, am zis ca nu are cum sa rateze locul intii, o simpla clasare pe podium fiind sinonima cu esecul.
Personal, dupa mirlania pe care ne-au facut-o europenii astia, consider ca nu ar mai trebui sa participam la Eurovision. Daca nu ne garanteaza cineva, cu acte intocmite si parafate la notar, ca nu ni se va mai fura locul intii, nu are nici un rost sa mai participam la acest concurs de 2 lei. Poate nu stiati, dar Televiziunea Romana a cheltuit 180.000 de euro (bani publici) pe Mihai Traistariu. Vorbim aici despre campania de promovare, de masa, casa, bautura, femei si ce dracu i-o mai fi trebuit lu' nenea Tornerooo. Nu mai amintesc de sperantele pe care ni le-am pus in cintecelul cu pricina. Stiu ca nu era mare smecherie daca invingeam la Eurovision, dar asa, daca am luat doar locul al 4-lea, am facut vreo margica? Bun, sa trecem peste faza penibila cu voturile donate intre popoarele vecine si prietene. La urma-urmei, si noi am dat punctaj maxim Moldovei, iar basarabenii ne-au intors serviciul. Ma, dar sa cistige panaramele alea din Finlanda? Daca aia erau rockeri, apai io sint fan Blondy. Numa' cit i-am vazut cum sunt imbracati am zis ca nu vor avea contracandidati la ultimul loc. Plus ca piesa lor era absolut penibila. N-am retinut nici refrenul, nici cum dracu ii cheama, absolut nimic. Am retinut doar ca au luat primul loc, chestiune care ma face sa mai zabovesc nitel asupra ideii ca e musai ca Romania sa se integreze in UE. Deci nu vreau sa fiu in aceeasi uniune cu niste insi care habar n-au de muzica. Sa-si ia concursul asta de miner, ca mie, unul, mi se rupe de cine va mai cistiga de-acum incolo.
Personal, as propune ca la anul sa-l trimitem pe maestrul Gica Petrescu la concurs. Il imbracam in pinguin, ii punem niste labe dintr-alea cum au scafandrii, ii incredintam si hitul ala "De-as mai duce-o pin' la toamna, lelita Ioana" si gata: ne-am scos de cistigatori! Pai, asa nu se mai poate, fratilor, nu vedeti ca au ajuns sa cistige Eurovisionul toti refuzatii?
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii