Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eurobalul bobocilor la Universitatea "Constantin Brancoveanu"

Duminica, seara, la Discoteca "Millenium" a avut loc balul bobocilor de la Universitatea "Constantin Brancoveanu" si Liceul "P. S. Aurelian". Tema evenimentului a fost apropiata intrare in Uniunea Europeana si modul in care acest fapt va afecta viata romanilor. Pe linga traditionalele probe ale prezentarii concurentilor si cele de dans, probele libera si surpriza au avut ca tema intrarea in UE.
Programul artistic a fost deschis de cele 10 perechi de concurenti cu un moment coregrafic coordonat de profesoara Carmen Musceleanu, iar prezentarea balului a fost realizata de Ana Maria Gheorghe si Gabriela Enache de la postul de radio "Kiss FM" Braila - Galati. Proba libera a avut ca tema integrarea Romaniei in UE. Cele zece perechi au pus in scena mici momente care au evidentiat avantajele integrarii in UE, riscurile, obligatiile ce revin populatiei, multiculturalitatea organismului Uniunii Europene. Intre probe, studentii si liceenii prezenti s-au bucurat de prestatiile artistice ale Rominei Serban, studenta la Facultatea de Management si Marketing in Afaceri Economice la "Brancoveanu" si ale lui Nicu Stanciu, elev al Grupului Scolar "Edmond Nicolau". Proba surpriza a constat in mimarea celor zece principii pe care trebuie sa le aplicam la intrarea in UE.
La acest bal s-au sarbatorit, pe linga intrarea bobocilor in liceu sau facultate, intrarea Romaniei in UE si implinirea a 15 ani de la infiintarea Universitatii "Constantin Brancoveanu". Rectorul institutiei, prof. univ. dr. Alexandru Puiu, a primit cu aceasta ocazie un tort si o sticla mare de sampanie din partea studentilor. In final, au cistigat titlul de Miss si Mister boboc la universitate Ramona Serban si Costel Cuconoiu, iar la liceu Alexandra Moroiu si Catalin Barac. Miss si Mister euroboboc au fost declarati Alexandra Florea si Valentin Cerchia, iar Miss si Mister popularitate au fost Svetlana Butuc si Valentin Chispala. Cea mai buna dansatoare a fost declarata studenta Alina Cristea, iar cel mai bun dansator studentul Ionut Gheonea. Spectacolul s-a incheiat cu concertul Alexandrei Ungureanu si al formatiei "Crash". Pe linga staff-ul universitatii, au fost prezenti, pentru prima data, si profesori de la Pitesti si Rimnicu-Valcea.
Sponsorii evenimentului au fost Universitatea "Constantin Brancoveanu", saloanele de infrumusetare "Beauty Center si "Hebrun", Floraria "Holly", Fitness Center, Patiseria "Pink time", Agentia de turism "Avia Travel" si Radio "Kiss fm" Braila - Galati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii