Mergi la conţinutul principal

Este oficial: Guvenul a emis hotărârea privind încetarea mandatului Simonei Drăghincescu din funcția de subprefect

* decizia a fost luată, astăzi (miercuri), în cadrul ședinței Guvernului Florin Cîțu, potrivit unui comunicat de presă * după cum a precizat, recent, Simona Drăghincescu, cererea încetării mandatului a venit chiar din partea sa, având în vedere că i-a expirat contractul de funcționar parlamentar, în baza căruia fusese detașată pe post * cel mai probabil, atribuțiile pe care le avea Simona Drăghincescu îi vor reveni subprefectului Vasilica Vîlcu până la stabilirea unui prefect al Județului Brăila

 

 

Simona Drăghincescu nu mai este subprefectul Județului Brăila. Guvernul Florin Cîțu a adoptat hotărârea privind încetarea mandatului acesteia în ședința care a avut loc astăzi (miercuri, 30 decembrie). Mai exact, potrivit unui comunicat de presă emis de Executiv, printre actele normative adoptate sau de care s-a luat act în ședință, se numără și hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Brăila de către doamna Drăghincescu Simona”.

Tot cu această ocazie, Guvernul a aprobat și încetarea mandatului subprefectului județului Harghita. Trebuie punctat că în cazul Simonei Drăghincescu, cererea privind încetarea mandatului a venit chiar din partea sa, deoarece îi expirase contractul de funcționar parlamentar, în baza căruia fusese detașată pe postul de subprefect. Aceasta primise la scurt timp după preluarea mandatului puteri depline de prefect. Deocamdată Guvernul României nu a adoptat vreo hotărâre privind numirea unui prefect al județului Brăila, astfel că atribuțiile pe care le avea Drăghincescu vor reveni, cel mai probabil, subprefectului Vasilica Vîlcu. Rămâne de văzut când va fi desemnat un prefect și cine anume va fi acesta.

Reamintim că surse politice ne-au precizat că tabăra PNL ar susține-o pe Georgeta Adetu, șefa serviciului monitorizare, servicii publice deconcentrate, servicii comunitare de utilități publice, situații de urgență, ordine publică din cadrul Instituției Prefectului Județului Brăila, însă totul ar depinde de negocierile purtate la Centru cu USR-PLUS.

Hotărârea privind încetarea mandatului de subprefect a Simonei Drăghincescu va produce efecte din momentul publicării sale în Monitorul Oficial.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro