Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Energia Vulturu a invins cu 5-2 pe CS Faurei

In procesul de pregatire specific acestei perioade, CS Faurei a sustinut un joc de verificare in deplasare, cu Energia Vulturu, din seria I a Diviziei C, formatie aflata la finalul turului pe locul al noualea in clasament.
Deoarece au ajuns tirziu si nu au avut timpul necesar pentru o incalzire adecvata, formatia din Faurei nu a avut o prestatie conform asteptarilor in prima repriza, una dominata de gazde, pe toate planurile. Astfel ca prima repriza a fost cistigata de gazde cu 5-0.
In partea a doua a intilnirii, initiativa a apartinut oaspetilor care au si reusit sa inscrie de doua ori, prin Craciunescu, din penalty, si Anghelina, la capatul unei curse personale.
CS Faurei a evoluat in formula: Leca - Tandalache, Stefanita, Musat, Fratila - Calatoaie, Tanase, Bucurescu, Stanciu - Anghelina, Craciunescu. In repriza a doua au mai jucat Mita, Vasile si Carp.
Astazi, la Faurei, se va derula meciul retur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii