Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Vasile Darie au pus capat victoriilor galatene

Brailenii si-au luat toate masurile sa nu primeasca gol si, in general, pe tot parcursul meciului au tinut jocul departe de careul lor.
Galatenii pregatiti de Tudorel Pelin au dominat teritorial, dar nu si-au creat nici o ocazie clara de a marca in prima parte a intilnirii. Cei care au avut sansa de a deschide scorul in primul act al disputei de la Galati au fost elevii lui Vasile Darie. In minutul 11 Lupu a fost agatat de Iosif in careu, dar arbitrul Cornel Baboia nu a vazut nici o infractiune in modul in care galateanul l-a deposedat de balon pe atacantul brailean, iar pe la mijlocul reprizei Mindroasa a sutat de la 12 metri insa nu a nimerit spatiul portii.
In repriza a doua s-a jucat intr-u ritm alert. La primul atac al gazdelor, Movileanu a ratat din trei metri, iar brailenii au ripostat prin Neta care a trimis mingea putin peste transversala. In minutul 54 Botas a facut o parada frumoasa si a aparat mingea trimisa cu capul, de la marginea careului mic de Cristian Ion, iar sase minute mai tirziu s-a mai evidentiat o data la sutul lui Velicu.
Initiativa a trecut apoi de partea formatiei vizitatoare care a obtinut o lovitura libera in minutul 70 si Rotaru a sutat razant cu transversala.
Faza meciului, cea care ar fi putut sa stabileasca invingatoarea s-a derulat cu zece minute inainte de final. Dupa un contraatac brailean mingea a ajuns la Mindroasa, dar acesta s-a grabit si a reluat-o cu capul peste transversala.
CF Braila a reusit sa obtina un punct de aur pe terenul Politehnicii, formatie care pina la acest meci obtinuse maximum de puncte, un rezultat de moral in vederea urmatoarelor meciuri.
La finalul partidei Vasile Darie s-a declarat multumit de evolutia tuturor elevilor sai, dar in primul rind de cea a lui Iulian Calin care a dirijat in mod ireprosabil defensiva CF-ului.

CF Braila: Botas - Bosoi, Zagan, Calin, Stanciulescu - Pascu (min. 83: Samuila), Neta (min. 89: Coman), Necoara, Rotaru - Mindroasa (min. 90: Costache), Lupu (min. 90: V. Nicolae).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii