Mergi la conţinutul principal

Elevii au intrat în vacanța de Paște!

* vacanța durează două săptămâni, 15 aprilie - 1 mai, astfel încât să cuprindă și Paștele catolic și pe cel ortodox

 

 

 

Vineri, 15 aprilie, elevii din toată țara au intrat în vacanța de Paște, care se întinde pe două săptmâni: 15 aprilie-1 mai, astfel încât să cuprindă și Paștele catolic (17 aprilie), dar și pe cel ortodox (24 aprilie).

Vacanța de Paște este ultima vacanță a elevilor până la cea din vară, când se încheie anul școlar. După vacanța de primăvară copiii se vor întoarce la cursuri luni, 2 mai, iar semestrul al II-lea și anul școlar se va încheia pe 10 iunie. După această vacanța pentru elevi urmează tezele semestriale, iar cei de clasa a VIII-a și a XII-a vor mai avea câteva săptămâni la dispoziție pentru a se pregăti de examenele naționale.

Pentru elevii din anii terminali cursurile se vor încheia mai devreme. Liceenii care susțin Bacalaureatul (clasa a XII-a zi, clasa a XIII-a seral și frecvență redusă) vor lua vacanță pe 27 mai 2022, iar elevii de clasa a VIII-a care susțin Evaluarea Națională vor încheia cursurile pe 3 iunie 2022. Examenele naționale sunt programate în luna iunie.

Până la vacanța de vară, elevii vor mai avea parte doar de o zi liberă, pe 1 Iunie (miercuri), de Ziua Internațională a Copilului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro