Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eldomir Viziru a cistigat derby-ul cu CS Faurei si s-a instalat in fotoliul de lidera

Prima etapa a Ligii a IV-a la fotbal, fosta Divizia D, a programat si un prim derby intre doua dintre formatiile care au un potential financiar ce le permite sa tinteasca promovarea in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii, Eldomir Viziru - CS Faurei. Meciul s-a ridicat la un nivel tehnic destul de bun insa, in opinia presedintelui AJF, Marin Petrescu, el a fost umbrit de atitudinea nesportiva a doi dintre jucatorii echipei vizitatoare: "M-a dezamagit comportamentul celor doi jucatori din Faurei. In permanenta au avut cite ceva de comentat la deciziile arbitrului si bineinteles ca au primit cite doua avertismente fiecare si au fost eliminati pentru cumul de cartonase. Mai mult unul dintre ei a avut in continuare o atitudine necorespunzatoare fata arbitrul intilnirii Marius Ichim iar acum verdictul va fi dat de Comisia de disciplina care bineinteles ca va aplica sanctiuni corespunzatoare".
Eldomir Viziru a cistigat partida cu 3-0 - de altfel singura victorie a gazdelor in runda inaugurala - in urma unui hat trick al lui Cristi Anghelina si s-a instalat in fruntea clasamentului.
Pozitia secunda in clasament, dupa prima etapa, este ocupata de Victoria Traian care s-a impus cu 3-1, in deplasare la nou promovata SC Adevarat Chiscani. Oaspetii au deschis scorul in minutul 34, prin Nistor, insa Bujoi a restabilit egalitatea patru minute mai tirziu si partida parea relansata pentru formatia gazda. In penultimul minut al primei reprize, Bitoi a adus din nou avantaj formatiei din Traian care a mai reusit sa inscrie inca o data prin Gheorghe si sa obtina astfel o victorie categorica in fata unei formatii lipsite de omogenitate dar nu si de valoare.
Cel de-al doilea succes in deplasare a fost obtinut de FC Urleasca, 2-1, pe terenul unei dintre echipele cu traditie in acest esalon, Avintul Ciresu.
Alte trei formatii, Viitorul Ianca, Vointa Gaiseanca si Vointa Visani, au obtinut remize la Dedulesti, Dudesti si Cazasu.
In Liga a IV-a braileana s-au inscris doar 13 echipe, astfel ca CSO Ianca nu a avut in aceasta etapa partenera de joc.

Rezultatele inregistrate in prima etapa:
Victoria Dedulesti - Viitorul Ianca 0-0
Avintul Ciresu - FC Urleasca 1-2
Eldomir Viziru - CS Faurei 3-0
SC Adevarat Chiscani - Victoria Traian 1-3
Comagrim Dudesti - Vointa Gaiseanca 1-0
Victoria Cazasu - Vointa Visani 1-1
CSO Ianca a stat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii