Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa lui Dan Asandei a primit un dus rece pe teren propriu

Cu toate ca pornea ca favorita in acest meci, echipa gazda nu a mai avut aceeasi luciditate si eficacitate ca in partida de la Bucuresti si a pierdut la limita in fata Dunarii din Calarasi.
Prima repriza a fost saraca in actiuni de poarta, prima actiune de acest gen derulindu-se in minutul 17, cind Dobre a primit o pasa destul de buna de la Vioreanu, a sprintat pe un culoar favorabil, dar a sutat prea slab.
In conditiile in care oaspetii au fost preocupati doar de a nu primi gol, Viitorul a fost echipa invitata sa atace numai ca elevii lui Dan Asandei doar in doua rinduri au mai periclitat poarta adversa, in minutul 35, prin Muha si trei minute mai tirziu, prin Bratosin, care insa nu a luat decizia cea mai inteleapta, preferind un sut la poarta in locul unei pase spre Clim, aflat intr-o pozitie mult mai buna.
Repriza a doua nu a inceput sub cele mai bune auspicii pentru echipa gazda deoarece la citeva minute de la reluare Moroianu a faultat in careu si Condei a marcat, din penalty, pentru Dunarea Calarasi.
Dupa primirea golului formatia din Insuratei nu a mai avut luciditatea necesara pentru a crea faze cu adevarat periculoase in careul advers. Jucatorii Viitorului au trecut peste faza de constructie, aruncind multe mingi in careul advers, ceea ce s-a dovedit a fi o politica falimentara in fata unei defensive foarte bine organizate.
Clim si Muha au parut ceva mai periculosi pe faza ofensiva insa ei nu au fost sustinuti de coechipieri si Dunarea Calarasi a reusit sa plece acasa cu toate punctele.

CS Viitorul: Craiescu - Paduraru, Musat, Moroianu, Clim - Baicu (min. 70: Stanciu), Vioreanu, Muha (min. 72: Anghelina) - Stoian, Dobre, Bratosin.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii