Mergi la conţinutul principal

Echipa de fotbal de la Scoala "Mihai Eminescu" a fost cea mai buna

Etapa judeteana a campionatului de fotbal rezervat echipelor de gimnaziu din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS) a fost cistigata in acest an de echipa Scolii Mihai Eminescu pregatita de profesoara Carmen Balta.
La startul competitiei s-au aliniat 22 de echipe care au fost impartite in patru serii, iar cistigatoarele grupelor s-au intilnit intr-un turneu final.
In ultima faza a competitiei lupta pentru locul intii s-a dat intre echipele scolilor "Mihai Eminescu", formatie la care a evoluat si multiplul campion national de tenis Sebastian Ionescu si "D.P. Perpessicius". Ambele au obtinut cite doua victorii, iar partida directa s-a incheiat nedecis, 0-0, astfel ca departajarea s-a facut la golaveraj, cistigatoare a turneului fiind desemnata echipa de la "Mihai Eminescu" deoarece a marcat un gol mai mult decit contracandidata sa, formatia de la "Perpessicius", pregatita de profesorul Bogdan Grigore. Pe locul al treilea s-a clasat echipa condusa de profesorul Marcel Tasca, de la "I.L. Caragiale".
Deoarece nu a primit nici un gol, la finalul turneului Viorel Gheorghe de la "D.P. Perpessicius" a fost desemnat cel mai bun portar, iar Petrus Gugulan de la Mihai Eminescu golgeterul competitiei.
Cistigatoarea etapei judetene va participa in luna aprilie la etapa de zona de la Constanta.
Lotul echipei scolii "Mihai Eminescu" a avut urmatoarea componenta: Iulian Boboc, Sebastian Ionescu, Petrus Gugulan, Adrian Bajenaru, Florin Snache, Marian Pintilei, Catalin Iani, Alexandru Vlad, Stefanidis Costas, Aurelian Nicolae.

Rezultatele inregistrate la turneul final:
Etapa I
"D.P. Perpessicius" - "Ion Bancila" 3-0
"Mihai Eminescu" - I.L. Caragiale" 2-0
Etapa a II-a
"Ion Bancila" - "I.L. Caragiale" 0-3
"D.P. Perpessicius" - "Mihai Eminescu" 0-0
Etapa a III-a
"D.P. Perpessicius" - "I.L. Caragiale" 1-0
"Ion Bancila" - "Mihai Eminescu" 0-3

Clasamentul final:
1 "Mihai Eminescu" 3 2 1 0 5-0 7
2 "D.P. Perpessicius" 3 2 1 0 4-0 7
3 "I.L. Caragiale" 3 1 0 2 3-3 3
4 "Ion Bancila" 3 0 0 3 0-9 0

Noua echipe s-au inscris la turneul de fotbal de la ciclul primar

In aceasta perioada, tot la fotbal se deruleaza campionatul echipelor din ciclul primar. S-au inscris noua echipe, cinci din mediul urban, Mihail Sadoveanu, Waldorf, Mihai Viteazul, Scoala Nr. 9, Gr. Sc. Grigore Moisil si patru din mediul rural, echipele scolilor din Chiscani, Tichilesti, Spiru Haret si Mircea Voda.
Cistigatoarele vor participa la etapele de zona, Braila urmind sa fie una dintre gazdele campioanelor judetene din mediul urban.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu