Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

E important sa dam continuitate victoriei cu Cehia

Atacantul Adrian Mutu a declarat ca este important ca victoria obtinuta in compania Cehiei, scor 2-0, in preliminariile Cupei Mondiale 2006, sa aiba continuitate in urmatoarele partide sustinute de nationala Romaniei, informeaza Radio Info Pro.
"Cred ca acesta este doar inceputul! Important este sa dam continuitate acestui rezultat si ma refer la urmatoarele meciuri, sa facem partide bune, iar atunci cind vin echipe tari sa cistigam. Nu se va putea tot timpul, dar macar sa aratam ca ne zbatem. Acest meci a insemnat mai mult decit cistigarea celor trei puncte, a insemnat o echipa a Romaniei ambitiosa, a aratat dorinta noastra de a cistiga, a aratat o echipa unita, gata sa alerge si sa se sacrifice pentru orice minge. Acesta este adevaratul cistig", a spus Mutu.
Adrian Mutu a afirmat ca nationala Romaniei ar fi trebuit sa joace toate meciurile precum a facut-o in cel cu Cehia. "Trebuia sa jucam asa si sa avem aceasta atitudine fata de fotbal si de nationala Romaniei mai demult, dar eu cred ca aceasta victorie este de moral si ne da aripi in perspectiva viitoarelor calificari la turneele finale... Oricum, noi mai credem si in aceste calificari. Eu sper sa facem un joc bun si sa cistigam in Finlanda. Dupa care sintem la mina celorlalti. Pacat!", a completat atacantul.
Mutu a declarat ca, in cazul in care nu ar fi fost suspendat pentru dopaj, Romania ar fi cistigat macar meciul cu Armenia de la Erevan, scor 1-1. "Nu stiu cum ar fi fost sa fiu in teren in acea perioada, dar macar cu Armenia am fi cistigat meciul. Imi aleg si eu Armenia pentru ca era mai usor de cistigat partida. Nu mai este important acest lucru acum, nu mai putem face nimic, este istorie", a completat jucatorul lui Juventus.
Adrian Mutu a precizat ca, prin evolutiile sale la echipa nationala, spera sa-l impresioneze pe tehnicianul formatiei Juventus Torino, Fabio Capello. "Eu sper din tot sufletul sa-l impresionez pe Capello. Are o importanta mare sa dai doua goluri Cehiei, sa inscrii pentru echipa nationala. Continuu sa ma antrenez cu seriozitate, cu multa munca. Dupa aceea este decizia antrenorului Fabio Capello daca ma va folosi sau nu", a spus Mutu.
Jucatorul roman a afirmat ca a sarbatorit in familie victoria Romaniei. "Consuelo m-a felicitat chiar daca nu are nici o legatura cu fotbalul. Am stat ieri cu familia, cu parintii, cu finii. E un grup in care ma simt cel mai bine si, cel mai important, ma simt in siguranta", a incheiat Mutu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii