Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dubla explozie, la un templu si o gara din India

O explozie puternica a avut loc, marti, la gara orasului sfint indian Benares, din nord, la citeva minute dupa ce o bomba explodase intr-un templu situat in apropiere, provocind moartea a cel putin patru persoane, a anuntat politia, citata de AFP.
"Explozia pare sa fi avut loc la bordul trenului pasageri Shivganga Express", a declarat inspectorul de politie Mohammed Hashmi, precizind ca nu exista pentru moment informatii privind eventuale victime. "Explozia ar fi putut fi cauzat de o sticla incendiara, dar nu sintem foarte siguri de acest lucru", a adaugat acesta.
Citeva minute mai devreme, o bomba de mare putere explodase la templul Hanuman de la Benares, situat in apropiere, provocind moartea a cel putin patru persoane, potrivit oficialului.
"Cel putin patru persoane au murit si peste zece au fost ranite ", a declarat un purtator de cuvint al politiei, Madan Mohan Srivsatava.
Bomba a explodat la templul unde s-au recules numerosi credinciosi, care vin in fiecare zi de marti sa viziteze complexul pentru a se ruga la zeul puterii, dupa care a fost botezat lacasul de cult.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii