Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drumarii braileni spun ca sint pregatiti sa faca fata iernii

SC "Drumuri si Poduri" Braila SA, firma care a fost desemnata sa asigure deszapezirea drumurilor judetene braielene, se anunta a fi pregatita sa faca fata inrautatirii vremii. Directorul Viorel Balcan ne-a declarat, ieri, ca exista o rezerva de 10 tone motorina si 3 t benzina, pentru alimentarea celor sapte autofreze, sase autogredere, trei buldozere si patru incarcatoare frontale cu care se va interveni pentru deszapezire. "Daca va fi nevoie de combaterea poleiului, avem pregatite 1.500 t de material antiderapant, nisip cu sare, si zece autobasculante cu 20 de muncitori. De asemenea, am stabilit un comandament, la sediul unitatii, ce poate fi apelat la telefoanele 0239/615999, 613675 si 613676, de catre toti cetatenii care vor sa afle informatii despre starea drumurilor sau care vor sa solicite ajutor", a precizat directorul Balcan.
Tot "Drumuri si Poduri" se va ocupa si de deszapezirea citorva drumuri comunale, pentru care a incheiat contracte cu Primariile din Visani, Ciocile, Silistea, Stancuta, Racovita, Maxineni sau Gradistea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii