Mergi la conţinutul principal

Dragi tovarăși și pretini!

Acum când scriu, creștinii din toată lumea îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae! Credincioși sau nu, nicolaii sau nicoletele din toată lumea își urează “La mulți ani!”, după cum cei mici, dar și cei mari așteaptă câte un mic cadou în ghete/cizme. Greșit! Dacă este să-i luăm în considerare pe progresiștii care stăpânesc lumea așa zis civilizată, în principal Uniunea Europeană, corectitudinea politică ne-ar obliga să nu pomenim de Moș Crăciun, implicit de Moș Nicolae, ca să nu se simtă ofuscați cetățenii de alte orientări religioase. Mai mult, aceiași imbecili, iartați-mi limbajul, din această structură la care am dorit atât de mult noi, românii, să aderăm, crezând că vom avea parte de libertate, consideră că expresia “doamnelor și domnilor” este ofensatoare pentru homosexuali la care, după cum se știe, genul feminin sau masculin se confundă.  Drept urmare, expresia “stimați colegi” ar fi cea corectă politic. Slavă Domnului că s-a ofuscat Vaticanul, în frunte cu actualul papă cam tolerant, în general, față de excesele din zilele noastre, laolaltă cu niște oameni politici importanți din Italia și nu numai, astfel că acea dispoziție care conținea aceste aberații și altele asemenea, a fost retrasă. Asta nu înseamnă că nu se va încerca din nou introducerea pe ordinea de zi a Parlamentului European... Ce mi-e “Stimați colegi”, ce mi-e “Dragi tovarăși”... Ca să nu ne aducem aminte și de Moș Gerilă, inventat pe vremea comunismului, versus urarea “Sărbători fericite” care ar trebui să înlăture “Crăciunul fericit”, al creștinilor. Asta ca să nu se supere musulmanii, evreii, budiștii, sataniștii și ce alte credințe or mai fi pe lumea asta!

În acest context, se mai îndoiește cineva că actualii progresiști, activiștii corectitudinii politice, sunt altceva decât niște neo-marxiști? De fapt niște comuniști muuult mai răi, cu mult mai răi decât adevărații marxiști care în schimbul obedienței față de regim ofereau siguranța unei locuințe și siguranța locului de muncă. Progresiștii de azi ce oferă? Dreptul de a fi vaccinat, dreptul de a fi amendat dacă nu te vaccinezi, dreptul de a sta închis în casă, fără un loc de muncă, dacă nu ai certificat verde, dreptul de a sta în carantină, chit că ești sănătos tun, dreptul de a muri cu zile în spitale cu sau fără vaccin... Ce vremuri trăim!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro