Skip to main content

Doua tinere din centrele de plasament au absolvit Facultatea de Marketing

Doua tinere aflate in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Universitatii ARTIFEX Bucuresti. Ele au fost sprijinite sa-si continue studiile de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), de Fundatia "Antea" din Milano - Italia, dar si de conducerea universitatii din capitala.
Camelia Cecan ne-a declarat ca i-a placut matematica inca de mica si si-a dorit sa urmeze cursurile Facultatii de Marketing. "M-a incintat faptul ca, in oferta lor, primul an de studii era gratuit. Nu mi s-a parut foarte greu. Lucrarea de licenta pe care am sustinut-o s-a intitulat "Sistemul bancar intre comert traditional si comert electronic". Am dat examen la disciplinele Economie Comerciala, Economia Turismului, Economia Internationala, Economia Serviciilor, Studiul comportamentului consumatorului, Marketingul serviciilor. Din partea fundatiei italiene am primit 2,7 milioane de lei/lunar - n.r. 270 lei noi - iar din partea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului 2,2 milioane de lei/lunar - n.r. 220 lei noi. Printr-un program Phare am fost sprijinita si de universitate cu suma de 3 milioane o data la trei luni - n.r. 300 lei noi. Acum imi doresc sa lucrez la banca. Mi-am depus CV- urile si abia astept sa incep lucrul", a spus tinara de 23 de ani. Colega ei, Mihaela Darabana, si-a gasit slujba in Bucuresti si a decis sa se stabileasca acolo.
Conducerea DGASPC ne-a spus ca inca doi tineri care au fost sub protectia institutiei sint studenti. Georgian Biju este student in anul al III lea la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, iar Catalin Dragusan este student in anul al IV lea la Facultatea de Inginerie din Galati. Tinerii au beneficiat de apartamente de tip familial din partea institutiei brailene pe timpul vacantelor si sint sprijiniti financiar atit de DGASPC, cit si de Fundatia "Antea" din Milano care ajuta tinerii cu posibilitati materiale reduse sa-si continue studiile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu