Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doru Viorel Ursu a fost numit presedinte al Comisiei de Apel a FRF

Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis, marti, noua componenta a Comisiei de Apel, al carui presedinte a fost numit Doru Viorel Ursu, informeaza site-ul oficial al FRF.
Componenta nominala a Comisiei de Apel a FRF este urmatoarea: Doru Viorel Ursu - presedinte, Ion M.T. Cazacu - vicepresedinte, Corneliu Gogoneata, Alexandru Mihai Micu, Dan Vladimir Hrituleac - membri, Claudiu Gabriel Baboia - secretar.
Incadrul aceleiasi sedinte, Comitetul de Urgenta a aprobat eliberarea din functie a fostului presedinte, Mugur Filipescu, vicepresedintelui Daniela Fantu si membrilor Cristina Racovita, Nicolae Oaida si Giulian Slav, care au demisionat la sfirsitul saptaminii trecute.
Doru Viorel Ursu a ocupat din august 2003 pina la mijlocul lunii iulie a anului 2006 functia de presedinte al Comisie de Disciplina a FRF, fiind apoi inlocuit de Viorel Ros.
Fostul presedinte al Comisiei de Apel a FRF, Mugur Filipescu, a demisionat vineri, refuzind sa rejudece in regim de urgenta si sa respinga memoriul clubului Otelul Galati in privinta jucatorilor Gabriel Paraschiv si Janos Szekely, asa cum a cerut Mircea Sandu.
In cadrul sedintei Comitetului de Urgenta s-a aprobat si programul jocurilor din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana: Gloria Buzau - Unirea Urziceni (miercuri, 16 aprilie, ora 20.45, pe Stadionul Dinamo din Bucuresti) si Dacia Mioveni - CFR Cluj (joi, 17 aprilie, ora 20.45, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu din Bucuresti).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii