Mergi la conţinutul principal

Doi expozanti braileni la Tirgul International de Bunuri de Consum - "TIBCO 2007"

La finele acestei saptamini, mai precis in perioada 29 martie - 1 aprilie, in cadrul complexului expozitional al "Romexpo", se vor derula mai multe manifestari expozitionale la care singura prezenta braileana este in cazul Tirgului International de Bunuri de Consum - "TIBCO" aflat la a XXIV - editie. Potrivit informatiilor prezentate de catre organizatori, la acest eveniment si-a anuntat pina in prezent participarea doua firme din Braila "Braiconf" SA si "Elvira Com".
Editia 2007 a tirgului precum si evenimentele conexe reunesc circa 800 de firme din 16 tari - Italia, Grecia, Bulgaria, Pakistan, India, Ungaria, Germania, Egipt, Indonezia, Franta, Austria, Sri Lanka, Spania, Republica Moldova si SUA - suprafata ocupata fiind de circa 23.000 mp. In functie de domeniile prezentate, TIBCO este structurat pe 6 sectiuni tematice: "Pentru tine si familia ta", "TIBCO in serviciul Dvs.", "Pentru casa ta", "Pentru timpul tau liber", "Participari internationale", "Tirgul Bucurestilor", printre domeniile acoperite de acest eveniment fiind confectii, textile si articole din piele, cadouri si artizanat, cosmetice si parfumuri, bijuterii, produse naturiste si terapii neconventionale, mase plastice, articole de menaj si articole sanitare, decoratiuni interioare si exterioare, produse chimice si articole pentru curatenie si igiena, turism, pescuit si vinatoare, sunet, lumina, muzica.
"In 2007, TIBCO si evenimentele conexe isi vor accentua componenta specializata, propunindu-si sa devina un for de discutii si intilniri de afaceri, constind in mai multe saloane tematice specializate si o mai profunda legatura si cunoastere intre organizator si participanti, atit expozanti, cit si vizitatori", a declarat Tiberiu Pap, director in cadrul "ROMEXPO".
Din 2000 pina in prezent, TIBCO s-a imbogatit permanent cu noi saloane si sectiuni, ROMEXPO diversificind serviciile oferite expozantilor si vizitatorilor. Editia din acest an a tirgului este imbogatita de o serie de evenimente cum sint: Tirgul de Turism al Romaniei, "Expo Sport si Agrement", precum si saloanele specializate: "Food&Drink, pentru produse alimentare si bauturi, "Car Dealer's Show", pentru dealerii de automobile si "Consumer Electromics", pentru produse electronice si electrocasnice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu