Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Divizionara C Petrolul Ianca se confrunta cu numeroase si importante indisponibilitati

Divizionara C Petrolul Braila se pregateste in vederea primei etape a returului, runda in care va infrunta pe teren propriu pe Delta Tulcea, lidera seriei.
Numai ca antrenorii Negoita si Bulancea au destule motive de ingrijorare deoarece nu mai putin de sapte titulari sint inca incerti pentru acest meci, portarul Cristea, juniorul Jinga, Emil Cristian, Bulancea, Bandarica, Berceanu si un alt junior, Bratu, operat de apendicita.
"Vrem foarte mult sa cistigam in prima etapa insa deocamdata exista un entuziasm moderat deoarece din cauza terenurilor improprii pe care s-a jucat in perioada premergatoare startului returului, s-au accidentat multi jucatori. Sper totusi ca pina vineri, la ora 15,30, cind va incepe meciul cu Delta, sa recuperam o parte dintre jucatori", declara presedintele Iancu Teodorescu.
Din lotul Petrolului nu mai face parte mijlocasul Danut Perca care a primit dezlegare pina in vara pentru LPS Buzau, unitate de invatamint la care isi va continua si studiile.
Divizionara C si-a asigurat in aceasta iarna serviciile unui atacant de la fosta divizionara B, Unirea Focsani, Ionel Botezatu, iar saptamina trecuta a mai reusit un transfer important pentru echipa. Conducerea clubului petrolist a reusit sa-l imprumute de la Unirea Urziceni, pentru retur, pe Vasilica Gheorghe, jucator format la Centrul de copii si juniori al clubului Petrolul Ianca.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii