Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directorul interimar al DAGL si-a dat demisia

Directorul interimar al Directiei de Administrare si Gospodarire Locala, Adrian Dediu, si-a depus ieri demisia din aceasta functie, la Registratura Primariei. Dediu ne-a declarat ca a ramas cu un gust amar, dupa concursul recent organizat, pentru ocuparea functiei de director al DAGL, i s-a parut nedrept ceea ce s-a intimplat si a decis sa renunte definitiv la aceasta functie. "Am si eu demnitatea mea, nu mi-a placut ce s-a intimplat la acest concurs. Nu pot sa spun ca s-au facut minarii, poate este prea tare cuvintul, si nici nu vreau sa mai comentez prea mult. Am luat decizia de a-mi depune demisia, si am acum 30 de zile de preaviz. Am discutat si cu domnul primar despre aceasta intentie, ieri ( luni- n.r.) si mi-a spus ca daca asta am hotarit, este decizia mea. Poate voi comenta mai multe pe aceasta tema, intr-o conferinta de presa, in zilele urmatoare", ne-a declarat Dediu.
Amintim ca la concursul pentru ocuparea functiei de director al DAGL, desfasurat in urma cu citeva zile, s-au prezentat trei candidati, dar nici unul nu a luat un punctaj suficient de mare ca sa fie declarat cistigator. Desi a fost singurul care a reusit sa treaca de proba scrisa, Adrian Dediu, actualul director interimar, a picat cu o zecime examenul. Astfel, in conditiile in care ar fi avut minim 7 la proba orala, ca sa fie admis, acesta a primit din partea comisiei de examinare nota 6,90. Mai mult, Dediu n-a putut nici macar sa faca o contestatie, pentru ca asta se poate face numai la proba scrisa, nu si la oral. Fostul director interimar s-a luptat pentru postul amintit cu fostul director al Spitalului de Psihiatrie "Sf. Pantelimon" - Traian Popa si cu un fost militar, Tache Ene. Din comisia de examinare au facut parte viceprimarul Lucian Tilea, secretarul Primariei, Iorga Stoian, directorul Directiei de Control, Elena Prundea, Romeo Toia, adjunctul arhitectului sef al municipiului si consilierul municipal ales de consiliu, Alexandru Coada (PSD). Luna viitoare va avea loc un nou concurs pentru ocuparea postului amintit.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii