Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directia pentru Protectia Plantelor, in vizorul sefului CJ

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este nemultumit de activitatea Directiei pentru Protectia Plantelor, pe care o are in subordine. El are dubii ca aceasta justifica banii ce-i sint alocati de la buget, si a cerut o verificare a activitatii directiei, dar si a programului de actiuni pe care si l-a propus, pentru anul in curs: "Mergeti pe ideea pe care v-am mai spus-o de o mie de ori, ca sinteti pe linie de administratie publica, sinteti la Consiliul Judetean si trebuie sa satisfaceti nevoile CJ, nu sa arati terenuri si sa puneti nu stiu ce plante, pe acolo. Daca infiintati, cum a facut Galatiul, miniplantatii, pepinere de salcimi, plopi, pomi fructiferi, nu este nici o problema, dar nu sint de acord sa puneti griu si porumb si nu mai stiu ce. E clar? Eu nu stiu daca faceti asa, sau nu, numai banuim. Daca nu faceti asa, foarte bine, v-am spus punctul meu de vedere. Nici nu sintem infiintati ca sa facem prestari servicii, atentie! Trebuie sa aveti grija de materialul saditor, trebuie sa faceti alte asemenea lucruri. Eu vreau sa facem o analiza la Directia de Protectia Plantelor, in saptaminile urmatoare, sa vedem ce se intimpla in 2006, ce planuri avem, daca se justifica fondurile pe care CJ le aloca acestei directii. Nu mai spun ca va trebui sa va privatizati, asa ca atentie!".
Si consilierul Marian Dragomir (PSD) este de prere ca se puteau face mai multe, cel putin din punct de vedere al tratarii pomilor de pe marginea drumurilor: "Am avut mai multe discutii cu diversi cetateni din mediul rural, care au sugerat ca poate directia aceasta ar trebui sa se implice mai mult in ceea ce priveste stropirea pomilor de pe drumurile judetene si comunale impotriva omizilor. Nu de alta, dar in unele zone au ajuns sa ne dea senzatia ca sintem in Sahara". Presedintele CJ admite ca trebuie lucrat pentru rezolvarea acestei probleme, insa nu de unii singuri: "Problema tratarii pomilor impotriva omizilor trebuie rezolvata la nivel national, ca degeaba fac eu ceva la Braila, daca cei din Buzau si Galati nu fac nimic. Sigur ca observatia domnului consilier este corecta, dar ar trebui ca noi, de la nivel judetean, sa intervenim la nivel national, ca si vecinii din judetele limitrofe sa aplice acelasi tratament pomilor".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii