Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo a plecat in cantonament in Austria

Lotul echipei Dinamo a plecat, miercuri, spre Austria, unde va sta in cantonament in localitatea Flachau pina la 21 iulie, echipa antrenata de Mircea Rednic avind programate sase partide amicale pentru aceasta perioada.
Lotul pe care antrenorul Mircea Rednic il va avea la dispozitie in cantonamentul din Austria este format din urmatorii jucatori: Lobont, Romanovs, Posteuca (portari); Moti, Pulhac, Vali Nastase, Musat, Blay, Radu Stefan, Scarlatache (fundasi); Margaritescu, Catalin Munteanu, Fabrice Fernandes, Ropotan, Cristea, Zicu, Predescu, Chiacu (mijlocasi); Claudiu Niculescu, Danciulescu, Oprita si Bratu (atacanti). Lor li se vor alatura mijlocasul angolez Ze Kalanga, care urmeaza sa soseasca, miercuri, in tara.
Antrenorul Mircea Rednic considera ca lotul este definitivat, existind insa posibilitatea sa apara nume noi la finalul pregatirilor din Austria. "Nu avem probleme de sanatate. Lotul e valid. Ne asteapta o perioada grea cu jocuri multe si importante. Am cerut chiar sa mai facem alte doua meciuri la finalul turneului de pregatire, in afara celor sase deja stabilite, pentru a da posibilitatea fiecarui fotbalist sa joace. Voi face in asa fel incit, la sfirsitul turneului, fiecare jucator sa aiba acelasi numar de minute in teren. Vom intilni echipe foarte bune, campioane, mai putin in primul meci cind vom juca impotriva unei echipe de liga inferioara. Acum consider ca lotul este final. Dupa turneul din Austria voi trage linie si voi spune conducerii daca mai am nevoie de vreun jucator sau nu. sint destui jucatori liberi de contract. Acum sint multumit de lotul pe care il am la dispozitie", a declarat Rednic la Aeroportul Henri Coanda.
Tehncianul dinamovist spune ca nu va renunta nici la angolezul Ze Kalanga, desi jucatorul are o oferta de transfer: "La Ze Kalanga nu putem renunta pentru ca este jucatorul nostru. Am inteles ca astazi va veni pentru ca apoi sa-si ia viza de Austria si in doua sau trei zile sa se alature lotului la Flachau. Am inteles ca el are si o oferta de transfer."
Programul meciurilor amicale pe care formatia "alb-rosie" le va disputa in cele 17 zile de cantonament este urmatorul: 8 iulie, ora 16.00: Burghausen (liga a III-a Germania) - Dinamo; 10 iulie, ora 18.30: Eintracht Frankfurt ( liga I Germania) - Dinamo; 12.iulie, ora 18.30: Motherwell (liga I Scotia) - Dinamo; 15.07.2007 ora 18.30: Sparta Praga (liga I Cehia) - Dinamo.
Pe 18 iulie va avea loc turneul Wuestenrot Versicherungs Cup de la Zell Am See la care vor participa 4 echipe Dinamo, Budejovice, MSV Duisburg si Besiktas. Dinamo va juca primul meci in compania celor de la Budejovice cu incepere de la ora 16.00. Cele doua finale ale turneului se vor disputa pe 20 iulie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii