Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo a cistigat derbiul cu Steaua

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Steaua Bucuresti, in derbiul etapei a VIII-a a Ligii I.
Steaua a ramas in inferioritate numerica in minutul 35, cind atacantul francez Cyril Thereau a primit cartonasul rosu pentru o lovitura cu cotul aplicata lui Cosmin Moti. Arbitrul Sorin Corpodean nu a vazut faza, fiind atentionat de asistentul Miklos Nagy. Este al doilea meci in care Steaua a trebuit sa joace in inferioritate numerica aproximativ o ora, dupa ce Nesu a fost eliminat in minutul 32 al derby-ului cu Rapid.
Steaua a ramas in noua oameni in minutul 87, cind Banel Nicolita a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase galbene. Nicolita a primit al doilea avertisment pentru ca a patruns pe teren fara permisiunea arbitrului, dupa ce fusese scos la margine, in urma unui fault.
Dinamo a marcat golul victoriei in minutul 90A1, prin Dennis Serban. Fostul stelist a preluat o minge la marginea careului, i-a driblat pe fundasii Stelian Stancu si Dorin Goian si a inscris pe sub Carlos. Dennis Serban este la primul gol marcat pentru Dinamo de la revenirea la formatia din Soseaua Stefan cel Mare.
In minutul 52 al partidei, fundasul stelist Petre Marin a receptionat o minge in plina figura, in incercarea de a bloca un sut al dinamovistului Ionel Danciulescu si a ramas intins inert pe teren. Jucatorii stelisti si dinamovisti aflati in preajma sa s-au repezit sa-i acorde primul ajutor, pina la interventia medicilor. Dupa citeva zeci de secunde, fundasul stelist si-a revenit si a dorit sa reintre in teren, insa antrenorul Cosmin Olaroiu l-a inlocuit cu atacantul Valentin Badea.
In minutul 66 al partidei intre suporterii stelisti, care au luat loc in peluza a II-a a stadionului Dinamo, si jandarmi a izbucnit un incident. Jandarmii au reactionat in forta, cu gaze lacrimogene, ceea ce a determinat retragerea fanilor spre rindurile superioare, de unde au inceput sa arunce cu scaune inspre fortele de ordine.
Ulterior au coborit din nou si s-au batut cu jandarmii, folosind betele de la steaguri. Unor suporteri stelisti li s-a facut rau de la gazele lacrimogene si au fost transportati de alti fani pe brate in afara stadionului. O parte dintre fanii stelisti au parasit stadionul.
Incidentele s-au repetat pe parcursul intregii reprize secunde, stelistii dind foc chiar unui banner, provocind un mic incendiu la peluza, care a fost insa stins rapid de pompieri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii