Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Deschide-ti inima pentru Gabriela!"

O tinara din Braila, plecata in Statele Unite ale Americii prin Loteria vizelor, s-a intors acasa, dupa 12 ani, intr-un carut cu rotile, zdrobita si fara discernamint. In urma unui tragic accident, Gabriela Zavoiu Gheorghe a suferit multiple fracturi, la fata, maxilare, coaste, pelvis, picioare, plaminul drept a colapsat, dar cele mai grave leziuni s-au dovedit a fi pe creier. Aproape 4 luni ea a fost in coma, timp in care, de mai multe ori, medicii au recomandat familiei deconectarea de la aparate. Cind aproape orice sansa parea pierduta, miracolul s-a produs: Gabriela a revenit la viata. Pentru a continua lupta cu propriul destin, insa, tinara are nevoie de ajutorul nostru.
Din putinul pe care il avem fiecare dintre noi, haideti sa incercam sa-i facem viata mai usoara. Puteti contribui donind o suma cit de mica in contul special deschis pentru ea la BRD Sucursala Braila: RO39BRDE090SV16816830900 (pentru lei) sau RO77BRDE090SV16817040900 (pentru EURO), beneficiar fiind Gheorghe Ioana, CNP: 2350928090013.
Pentru cei carora drumul pina la banca li se pare foarte complicat, zilnic, la sediul ziarului nostru, un redactor va fi la dispoziti
dumneavoastra. Puteti dona orice suma, numele si suma donata fiind publicate in editia din ziua urmatoare.
Apogeul campaniei va fi in seara de 3 noiembrie, cind in cadrul Festivalului de Muzica Folk "Omul cu o chitara", presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, va initia o colecta. Tot atunci fondurile strinse de noi pentru ajutorarea Gabrielei vor fi donate familiei. Ieri, in urna "Obiectiv" a fost depusa suma de 800 lei (8 milioane de lei vechi). Prima donatie, de 200 lei, a fost depusa de Teodor Caprita, 46 de ani, fost prefect al Brailei in perioada guvernarii CDR. Cea de a doua, de 600 lei, a fost depusa de Daniela Ionescu, 40 de ani, administrator. "Imi doresc din tot sufletul ca Gabriela sa aiba puterea sa continue lupta, sa fie suficient de curajoasa incit sa nu se dea batuta. Am avut o prietena, Camelia, care a murit anul trecut de cancer, la numai 30 de ani. Fac aceasta donatie in amintirea ei, dar si pentru Gabriela. Ii doresc din tot sufletul sa se faca bine", ne-a spus extrem de emotionata Daniela. Pina in prezent, la sediul ziarului nostru, a fost donata suma 3.005 lei (30,05 milioane de lei vechi) si 100 euro.
Astazi este ultima zi de campanie, adica ultima zi in care mai puteti face donatii la sediul ziarului nostru. Cei care doresc sa o ajute pe Gabi, insa, o pot face oricind, prin donatii in conturile mai sus precizate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii