Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby-ul etapei a noua se disputa simbata intre Blazer si Vulturii Mogador

Dupa o etapa linistita, cu rezultate previzibile, in acest week-end sint programate doua derby-uri, unul la virf care opune pe ocupantele podiumului, Vulturii Mogador cu Blazer si un altul care in aparenta pare un meci cu o singura solista, Amicii Boys - Monolit.
Dupa opt victorii consecutive, lidera, Vulturii, o intilneste pe ocupanta locului al treilea, Blazer, formatie care de doua etape nu a mai cunoscut gustul succesului. Prima, tinind cont de valoarea lotului pare favorita, insa si Blazer doreste sa iasa din pasa mai putin buna si sa obtina cel putin un punct. In sezonul trecut, echipa lui Pioara a demonstrat ca are forta sa se bata cu granzii campionatului si probabil ca va da o replica pe masura lui Vioreanu et company.
La o prima vedere, Amicii Boys, ocupanta locului al patrulea, este favorita la victorie in disputa cu penultima clasata, Monolit. Numai ca aceasta din urma din momentul in care s-a intarit cu trei fosti jucatori ai Petrolului Ianca, E. Gheorghe, Rainea si Moldoveanu a repurtat doua succese si a parasit ultimul loc din clasament. Dupa ce a predat "lanterna" Carului cu Bere, Monolit are acum sansa de a urca cel putin un loc in clasament daca va reusi sa treaca de Amicii Boys.
Etapa a noua este deschisa de partida dintre Sportul Chercea si Prod Romario, o disputa ce pare echilibrata, ambele formatii avind in componenta jucatorii cu experienta in fotbalul in sala. Aflata pe locul al cincilea, Prod Romario asteapta un pas gresit din partea adversarilor aflati deasupra sa in clasament pentru a reveni pe podium.
Dupa opt etape, Vulturii Mogador ocupa primul loc cu 24 de puncte, urmata de FC Urleasca 19 puncte si Blazer 16 puncte.
Etapa a 9-a programeaza meciurile:
Vineri:
Ora 18.00 Sportul Chercea - Prod Romario
Ora 19.00 Speranta Hipodrom - FC Urleasca
Ora 20.00 - Akcent - Sporting
Simbata:
Pra 18.00 Amicii Boys - Monolit
Ora 19.00 Blazer - Vulturii Mogador
Ora 20.00 Carul cu Bere - Forta
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii