Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatii PSD de Braila au opinii diferite cu privire la perchezitia caselor lui Nastase

In pofida afirmatiilor publice a conducerii organizatiei judetene a PSD Braila si anume ca parlamentarii ar trebui sa voteze in favoarea perchezitiei caselor presedintelul Camerei Deputatilor, social - democratul Adrian Nastase, deputatii PSD de Braila nu se arata de aceeasi parere. Astfel, in vreme ce liderul PSD, Gheorghe Bunea Stancu declara de curind ca "noi, cei de la Braila, ne pronuntam, de aceasta data, pentru perchezitie", iar senatorul Aurel Simionescu ii sustinea parerea adaugind ca "Nastase trebuia sa deschida casa de la inceput pentru procurori", deputatii Mihai Tudose si Alin Teodorescu vad lucrurile in mod diferit. Mai precis, Tudose, care este si presedintele organizatiei municipale, ne-a declarat ca se va conforma deciziei luate de grupul deputatilor PSD in urma cu o saptamina, si anume de a vota impotriva perchezitiei: "Eu ramin la aceeasi parere si anume ca votez impotriva perchezitiei. Am decis tot grupul de deputati PSD sa facem acest lucru si asta vom face. Daca, insa, domnul Simionescu este de alta parere, este liber sa faca acest lucru. Sintem un partid democrat si fiecare are dreptul sa isi exprime propriile pareri. In acest context, a mea e ca perchezitia nu trebuie efectuata si gata". La rindul sau, deputatul Teodorescu a tinut sa ne precizeze ca, in cadrul celei mai recente sedinte a Biroului Permanent National s-a luat decizia ca fiecare parlamentar PSD sa voteze asa cum ii dicteaza constiinta. Intrebat ce ii spune propria-i constiinta, acesta ne-a declarat: "Votul e secret".
De altfel, Camera Deputatilor a respins, ieri, cererea inaintata de ministrul Justitiei pentru efectuarea, de catre procurorii DNA, a unor perchezitii la doua dintre imobilele lui Adrian Nastase.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii