Mergi la conţinutul principal

Delegația din Turcia și traficul îngreunat pentru...suveniruri!

* mai mulți brăileni au rămas confuzi după ce au văzut forțe militare la intersecția bd. Independenței cu strada 1 Decembrie 2018, mai ales că și traficul rutier era îngreunat * deși întrebau în stânga și-n dreapta, nimeni nu le oferea vreun răspuns

 

Mare forfotă și trafic dirijat de Poliția Militară la intersecția bulevardului Independenței cu strada 1 Decembrie 1918. Mai mulți brăileni ne-au sunat la redacție să ne întrebe ce se întâmplă, pentru că la fața locului nimeni nu le spunea nimic. Oamenii nu înțelegeau de ce polițiștii militari sunt în șosea, iar prezența unei ambulanțe aparținând Armatei le-a ridicat și mai multe semne de întrebare. Inclusiv clienții și angajații societăților de la Hristo Botev se mirau de prezența militarilor. Unii luau în calcul ipoteca vreunui accident rutier, însă nu vedeau mașini lovite ori victime.

Toată această agitație s-a datorat unei delegații din Turcia, a dezlegat misterul Prefectura Brăila. Delegații turci s-au oprit la un magazin în zona intersecției respective pentru a-și cumpăra suveniruri, voind să ia cu ei amintiri cu Brăila, acasă, în țara lor. Nu a fost vorba despre vreun eveniment oficial, ci pur și simplu de o dorință a vecinilor de peste Marea Neagră de a achiziționa diferite obiecte care să le amintească de România și Brăila. Cum nu puteau fi lăsați nici pe jos, nici cu mașinile lor, polițiștilor militari le-a revenit sarcina de a-i escorta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro