Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De miercuri, toti jucatorii Daciei Unirea sint oficial in vacanta

Marea majoritate a componentilor Daciei Unirea, cei care au domiciliul in alte orase au luat vacanta dupa ultima etapa a turului, brailenii insa au continuat pregatirile pina pe 22 decembrie. In perioada scursa de la incheierea sezonului de toamna si pina la mijlocul acestei saptamini, sub comanda antrenorului secund, Tudorel Pelin, din doua in doua zile jucatorii Daciei s-au prezentat la stadionul Municipal pentru antrenamente.
Dupa o scurta perioada de incalzire, impartiti in doua echipe componentii lotului divizionarei B brailene printre care, Plesa, Ivan, Ghioca, Ciocea, dar si juniorii din propria pepiniera au "incins" cite o miuta pe durata a doua reprize. Pe linga acestia au mai fost prezenti la unele antrenamente doar fostii jucatori ai Daciei, Mihaita Stoian, portarul Budur si fostul "capitan" Cristian Dicu, Costel Rosu, mijlocasul Petrolului Ianca, si fostul atacant petrolist Vasilica Gheorghe aflat acum sub contract cu Unirea Urziceni.
Conducerea Daciei neaga orice legatura cu faptul ca jucatorii mentionati au efectuat in aceasta perioada pregatiri cu echipa fanion a orasului Braila. Reunirea lotului se va face dupa sarbatorile de iarna. Jucatorii se vor prezenta la stadionul Municipal, pe 9 sau 10 ianuarie si dupa o scurta readaptare la efort vor putea sa plece intr-un cantonament montan de o sptamina.
In alta ordine de idei, dupa ce s-a despartit de Iulian Calin, care s-a transferat la Otelul Galati, Dacia s-ar putea sa-l piarda in aceasta iarna si pe atacantul Ungureanu, jucator care a afirmat de mai multe ori ca are oferte clare, mult mai avantajoase, de la mai multe formatii printre care se numara si Universitatea Craiova.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii