Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De-a mama si de-a tata

Scandal la Bacau, la olimpiada de limba si literatura romana pentru
elevii de clasa a V-a. Cica la subiectul al doilea, care ar fi urmat sa le testeze creativitatea, li s-a cerut sa prezinte continuarea unui basm in care sa fie si ei prezenti: “A fost odata ca niciodata un imparat mare si o imparateasa, amandoi tineri si frumosi. Si, voind sa aiba copii, au facut de mai multe ori tot ce trebuia sa faca pentru aceasta".
Mai, frate, si au sarit ziarele si televiziunile, in frunte cu
nevrozatul Mircea Badea, sa se ia de profesorii care au conceput acest subiect, de parca s-ar fi comis o blasfemie. Ca cica pustii au inceput sa chicoteasca, sa-si dea coate, ba unul chiar s-a inclus in poveste, in rolul unui personaj care pindea pe gaura cheii ce se intimpla in incaperea unde se afla imparatul si sotia.
Mie chiar mi se pare inspirata alegerea acestui subiect, pentru ca, sa nu uitam, vorbim despre o olimpiada, unde se presupune ca au ajuns copii destupati la minte si talentati la limba si literatura romana. Si chiar daca elevii ar fi facut referiri la o partida de sex, nu vad care ar fi fost problema. Sa fim seriosi, in epoca Internetului, cind dracii de clasa a II-a acceseaza site-uri porno, noi, oamenii mari, inca mai credem ca pustii isi imagineaza ca i-a adus barza?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii