Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De luni, se va invata si la "Balcescu" intr-un schimb

De lunea viitoare, Colegiul National "Nicolae Balcescu" va reveni la programul intr-un singur schimb. Lucrarile de reabilitare ale corpului "B" vor ajunge intr-un stadiu final, astfel ca elevii vor putea avea un program normal dupa sapte saptamini de chin. De fapt, elevii ar fi trebuit sa invete intr-un singur schimb chiar din aceasta saptamina, dar au intervenit probleme in receptionarea lucrarilor la ferestrele termopan. "Este foarte greu sa stam pina seara, avem ore pina la 20.00, la prinz aglomeratia este foarte mare, iar elevii care invata de dimineata au program de la 7.00. Este foarte obositor pentru toata lumea. Intr-o zi, doua se va rezolva problema cu geamurile, se va face curatenie si de luni vom avea program normal", a spus directorul colegiului, prof. Carmen Botea.
Pe linga aceste reabilitari cuprinse in proiectul realizat de Liceul de Arta, Colegiul mai are un proiect de 100.000 de lei aprobat, care va fi pus in opera anul viitor. Acesta prevede reabilitarea instalatiilor termice si electrice, schimbarea usilor la clase, schimbarea pardoselilor deteriorate cu parchet laminat si zugravirea interioarelor. Conducerea scolii a planificat inceperea lucrarilor in primavara, cind va fi suficient de cald afara sa se poata renunta la incalzire. In corpul "B" al colegiului se va schimba si mobilierul. O treime din el deja va fi schimbat pe 15 noiembrie, cind vor sosi pupitrele comandate, urmind ca la anul sa se schimbe si restul mobilierului. Spatile de la mansarda se vor finisa abia anul viitor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii