Mergi la conţinutul principal

De luni, încep înscrierile la Academia de Poliție

* în Brăila, de recrutări se ocupă Baza de Reparații Nave, de pe strada Incinta Porturi Doc, nr. 1 * înscrierile se fac începând de luni, 28 iunie, până pe data de 11 iulie

 

 

Baza de Reparații Nave, cu sediul în municipiul Brăila, Strada Incinta Port Docuri, nr. 1, anunță că recrutează candidaţi pentru sesiunea de admitere 2021 (care au domiciuliul/reședința în județul Brăila) pentru sesiunea de admitere 2021, la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Astfel, pentru  Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Poliție și Facultatea de Drept, specializarea – Poliție de Frontieră, pentru locurile cu forma de invațământ cu frecvență, sunt aprobate 195 de lucuri, după cum urmeză: Facultatea de Poliție - Domeniul de licență: Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică - Specialitatea: Poliție de frontieră – 70 locuri; Facultatea de PolițieDomeniul de licență: Drept - Specialitatea: Poliție, Poliție de frontieră, Jandarmi– 125 locuri (din care 10 pentru poliția de frontieră).

Totodată, pentru locurile aprobate pentru Facultatea de Poliție - Domeniul de licență: Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică - Specialitatea: Poliție de frontieră forma de invațământ cu frecvenţă redusă, destinate personalului MAI, condițiile de recrutare sunt postate pe site-ul oficial al unității, la adresa www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala.

Înscrierile au loc în perioada 28 iunie  - 11 iulie a.c. și se fac în baza unei cereri de înscriere anexată anunţului aflat la adresa www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala, se descarcă de pe site-ul oficial al unităţii, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@bazanave.ro .

Pentru informaţii referitoare la recrutare, candidaţii se pot accesa adresa internet a Bazei de Reparații Nave Brăila - www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro