Mergi la conţinutul principal

De ce s-a îndrăgostit subit Nicu Niţă de CUP Dunărea

Aş fi tentată să pun: habar n-am! Dar, aşa cum îl ştim pe domnul deputat, categoric nu l-a săgetat vreun zeu, nici al prieteniei, nici al generozităţii, nici al sincerităţii. Al implicării... nici nu poate fi vorba. De ce mari probleme ale judeţului s-a interesat până acum şi a rezolvat domnul Niţă în toţi anii de mandat, ca să iei de bun ce spune despre vizitele tot mai dese de la Compania de Utilităţi Publice CUP Dunărea. Cât de naiv să fii să-l crezi că: mă duc pur şi simplu cu intenţia de a acorda un eventual ajutor din Parlament, pentru rezolvarea problemelor. Adică aşa, dintr-o dată, l-a pălit interesul de CUP şi problemele ei, în condiţiile în care - la modul exagerat, bineînţeles - până acum nici nu cred că ştia prea bine unde are sediul această societate. Faza cealaltă, cu “aş fi spus public”, nici nu-mi mai bat capul s-o comentez. La fel ca şi asigurările pe care i le-a făcut actualului director, Silviu Mangiurea.

Adevărat, gura lumii este slobodă, iar cârcotaşii... te împiedici de ei prin Brăila. Dar, în aceste condiţii şi cu acest personaj principal, Nicu Niţă, dacă Mangiurea l-a crezut pe cuvânt şi nu a început deja demersurile să îşi acopere spatele, în contextul anticipatelor, nu-l văd să-şi ducă la bun sfârşit nici măcar proiectele începute deja. La cele viitoare, să nu se mai gândească. Poate doar dacă citeşte poveşti. Şi dacă citeşte, ar trebui să ştie ce basm frumos este sinceritatea în politică şi să fie sigur că, dacă nu îşi ia măsuri de siguranţă, nici toată apa din Dunăre n-o să-i mai stingă focul înfrângerii.

“Băi, aveţi nevoie pe la Bucureşti, să discutaţi cu cineva?”, spune Mangiurea că l-ar fi întrebat deputatul Niţă. Cu cine domnule Niţă să discutaţi, că, mă uit pe site-ul Camerei, şi în afara faptului că aţi fost prezent la vot şi aţi semnat la grămadă iniţiative legislative, se pare că nu prea aţi deschis gura, nici pe la şedinţele din comisii, nici prin plen. Aşadar, cu cine să vorbiţi? Luminaţi-ne! Că, spre deosebire de domnul Mangiurea, noi suntem aşa, mai necredincioşi. Iar eu personal, mai mult decât oricine.

Şi, uite, îmi aduc aminte iar de Măgarul Tăvălit! Mai reţineţi câte promisiuni aţi făcut? În PUBLIC!, nu oricum. Şi? Ce s-a materializat? NIMIC!

Deci, de ce să vă creadă cineva că vizitaţi CUP fără motiv, mânat doar de gânduri bune?!...

Gogoşi, domnule Niţă! Şi, nu veniţi, vă rog, cu explicaţii de genul: am firma mea, am bani. NU ţine! Ca politician, mai mult sau mai puţin veritabil, odată ce te-ai apucat aşa strâns de halca puterii, nicio firmă, mai mare sau mai mică, nu-ţi mai hrăneşte orgoliul şi nu-ţi mai stinge setea de mărire. De aceea, cred, aţi pus deja ochii pe fabrica de apă! Iar Rotaru ştie!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro