Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dazbatere publică la Muzeul Brăilei "Carol I", "Davele Brăilei"

* Sala "Regele Ferdinand I și Regina Maria" va găzdui joi, 29 iulie, de la ora 11.00, o inedită dezbatere publică privind istoria, cultura și civilizația în zona Brăilei * participă dr. Stănică Pandrea, șef Secție Arheologie, și maestrul Hugo Mărăcineanu, membru UAPR

 

Muzeul Brăilei "Carol I" organizează în ziua de joi, 29 iulie, începând cu ora 11.00, o inedită dezbatere publică cu tema "Davele Brăilei", în cadrul unor manifestări mai ample privind istoria, cultura și civilizația în zona Brăilei, precizează surse din cadrul instuției din Piața Traian nr. 3.

Manifestarea culturală este găzduită de somptuoasa Sală "Regele Ferdinand I și Regina Maria", cu participarea dr. Stănică Pandrea, cunoscut cercetător, șef Secție Arheologie la Muzeul Brăilei "Carol I" și a maestrului Hugo Mărăcineanu, artist plastic consacrat, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAPR) - Filiala Brăila. Moderator al dezbaterii publice de joi este Marian Valeriu Găureanu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii