Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A dat buzna in casa unui consatean si i-a furat 250 de euro

In virsta de doar 19 ani, un tinar din comuna Cazasu a fost anchetat de Politie si, acum, trimis in judecata, sub doua capete de acuzare: violare de domiciliu si furt. Marian S. a sustras suma de 250 de euro (aproape 9 milioane de lei) din casa unui consatean care lipsea de la domiciliu.
Potrivit Parchetului de pe linga Tribunalul Braila, in dimineata zilei de 31 octombrie 2005, in jurul orei 7.00, Marian S. se deplasa pe una din ulitele comunei Cazasu. Plecase dis-de-dimineata ca sa-l ajute pe un cunoscut sa taie cocenii. Ajuns in dreptul imobilului in care locuieste L.B., invinuitul s-a hotarit sa-l pagubeasca, stiind ca respectivul tine bani in casa. Initial, el a strigat de citeva ori la poarta, ca sa fie sigur ca nu e nimeni inauntru, apoi a patruns in locuinta. In continuare, raufacatorul a rascolit prin camere, reusind sa gaseasca un plic in care se aflau mai multe bancnote. Dupa ce-a pus mina pe 250 de euro, el a venit la Braila, ca sa schimbe valuta in lei. Marian S. i-a spus prietenului care l-a insotit ca are bani "de la o matusa din Spania". Dupa citeva zile, pagubasul a depus o plingere la Postul de Politie Cazasu, solicitind tragerea la raspundere a invinuitului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii