Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniela Vasioiu? O colaboratoare!

Viceprimarul Daniela Vasioiu a capitulat, adoptind ieri pozitia ghiocel in fata lui Constantin Cibu. De-acum inainte, ea va fi un adevarat subaltern al domnului Cibu si se va ruga ca Inalt Prea Maria Sa Primarul sa nu mai faca vreo criza de nervi si sa se incrunte pe sub sprincene. Dar chiar si-asa, in cazul in care Cibu va mai latra prin primarie ca dupa un biciclist pe strada, Daniela Vasioiu va sti ce sa faca: va baga capul in piept, si se va gudura umil pe linga seful haitei. Astfel de gesturi ii vor salva viata de viceprimar si ii vor garanta un loc in rindul oamenilor care au un serviciu bine platit.
La ce ii foloseste Danielei Vasioiu faptul ca a anuntat ca este gata sa colaboreze cu Cibu, sa uite toate certurile si dosurile de palma incasate pe neve? La nimic! Daca pina acum primarul Cibu mai avea o bruma de respect pentru viceprimarul democrat, de-acum incolo o s-o salute din mers, ca pe orice angajat al sau. Da, al sau personal, nu al primariei.
Daniela Vasioiu nu a inteles un lucru simplu: cu actualul primar nu se poate colabora. Cibu isi alege colaboratorii, nu colaboratorii il aleg pe el. Iar Vasioiu nu s-a aflat niciodata pe lista celor carora primarul ar vrea sa le ceara sfatul sau sa demareze proiecte cu ei. Daniela Vasioiu nu a apucat sa faca nimic la viceprimarie. Nici macar nu a avut sansa sa bage oistea-n gard. Acum vad ca declara ca este gata sa colaboreze cu Cibu. Dar de unde stii tu ca Daniela Vasioiu nu este vreun cal troian bagat in curtea lui Cibu? - m-ar intreba unii. Pai, nu vreau sa fiu mitocan, dar cred ca sintem toti de acord ca in nici un caz nu are cum sa fie cal.
Da, pentru toate umilintele indurate, Daniela Vasioiu vrea sa-l prinda la cotitura pe primarul Cibu, dar momentan nu se poate. Cine stie, poate in urmatoarea legislatura, in cazul in care Vasioiu va mai ajunge viceprimar. Pina atunci, Danielei Vasioiu nu-i ramine decit sa astepte ca primarul sa colaboreze cu ea. Iar dupa asta sa mai astepte un pic. Pina in ziua in care Daniela Vasioiu va fi acuzata de electorat ca a colaborat cu Ciburitatea, ba chiar a dat si un angajament verbal in acest sens, in ziua de 2 februarie 2007.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii