Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a remizat, 0-0, in amicalul cu Junkers Galati, satelitul Otelului

Pentru ca tot vinde jucatori pentru a demonstra ca si de la Braila se lanseaza fotbalisti, Dacia a ajuns in situatia de a cauta solutii si formule de echipa, insa acestea nu prea par viabile, din moment ce nu a fost in stare sa invinga o amarita de divizionara C, fara experienta sau nume sonore.
Pina la startul sezonului de primavara a mai ramas foarte putin timp, dar ceea ce se petrece la formatia braileana ii cam pune pe ginduri pe putinii suporteri adevarati care mai vin pe la stadion.
Lasind la o parte rezultatul, pentru ca acesta nu este relevant, in opinia antrenorilor, in aceasta perioada a pregatirilor jocul Daciei este departe de ceea ce se declara, ca vrem sa facem o echipa competitiva, cu jucatori tineri.
In partida cu Junkers, Dacia nu a avut nici o ocazie de poarta. Singurele actiuni care pot fi mentionate ar fi sutul lui Dobre pe linga poarta si o alta incursiune a acestuia care, daca ar fi fost finalizata cu o pasa pentru Ghioca, poate balanta s-ar fi inclinat in favoarea gazdelor.
Pina la urma, rezultatul a fost echitabil pentru ca el a ilustrat cu fidelitate calitatea jocului prestat de cele doua echipe.
"Poate ne-am luat-o in cap dupa victoria categorica cu Otelul insa evolutia si rezultatul au fost afectate in buna masura de faptul ca am incercat si alte variante de echipa. Oricum, vom incerca in scurt timp sa schimbam fata echipei", declara la finalul partidei antrenorul Daciei, Imilian Serbanica.
Noutatile de la Dacia sint fundasul Baldovin care a semnat deja un contract pentru un an si jumatate cu gruparea braileana, Sandru, un mijlocas care a trecut si prin curtea lui FC Brasov si Vasilache, de la Petrolul Moinesti, dar ultimii doi sint doar la stadiul de discutii.
Dacia a inceput in formula Toma - Pelin, Ivan, Baldovin - Stoian, Dobre, Bogos, Hristian, Sandru - Vasilache, Arsenie. In partea a doua au mai evoluat portarul Bodea, Florea, Covaci, Ghioca, Zagan, Olenic, Iliuta. Plesa si Ungureanu, accidentati, au urmarit partida de pe margine.
Antrenorii Puiu Antohi si Gigi Stamate, acesta din urma fost jucator al echipei brailene pe vremea in care evolua in Divizia A, au trimis in teren pe: Pintilie - Galan, Popa, Cristofan, Kalin - Zain, Crasa, Ciurea, Balaban - Tasca, Ungureanu. Au mai evoluat Anghelinei, Velescu, Tudosa, Boras, V. Stoian.
Daca timpul va fi favorabil, miercuri, Dacia Unirea va sustine o noua partida de verificare, in compania colegei de serie, Dunarea Galati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii