Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, învinsă cu 4-0 într-un amical de Farul

* la pauză a fost 1-0 pentru echipa constănțeană * Cocârlă a ratat o mare ocazie de gol în prima repriză

 

În cel de-al doilea amical disputat în această lună între Farul Constanța și Dacia Unirea Brăila, echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus cu 4-0.

În prima repriză, în partida care a avut loc pe stadionul central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, Farul a marcat o singură dată.

În formula C. Andrei – Pătlăgică, Paliu, Stănciulescu, Apostolache – Petrache, Lungu, Taciuc, Cocârlă - R. Stănescu, Voinescu, formația antrenată de Florentin Petre a avut mai multe ocazii de a înscrie. Cea mai mare a fost irosită de Cocârlă în situație de unu la unu cu portarul Farului. Petrache a șutat de două ori, o dată mingea a trecut peste trasnsversală iar apoi a fost reținută de portarul advers.

Pe ansamblu, posesia mingei a aparținut echipei din prima ligă.

În repriza a doua, Dacia Unirea a trimis în teren o altă echipă, aceasta fiind formată din: Duță - Pătlăgică (min. 75: Bădilaș), Moroianu, Stănciulescu, Victor – V. Robu, Apostol, Ioniță, Petrache -  Priboi, un atcant venit de la CS Bacău, Răducan, fostul atacant al Oțelului Galați. Farul a avut în componență și jucători de la prima echipă, a mai înscris de trei ori, iar în final s-a impus cu 4-0.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii