Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia pregateste un alt fel de Logan Sedan

Dacia va incepe in a doua jumatate a anului productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat, ieri, agentiei Mediafax, surse din industria auto.
Noua varianta de Logan Sedan a fost fabricata in citeva exemplare, aflate in teste in curtea uzinei Dacia de la Mioveni, care a comandat fabricii Elba de la Timisoara faruri si lampi spate cu design modificat, au adaugat sursele citate.
Noul Logan Sedan va avea partea frontala asemanatoare modelului in doua volume (hatchback) Renault Sandero, comercializat in Brazilia.
Dacia va lansa pe piata varianta romaneasca a Renault Sandero in a doua parte a acestui an, iar modelul urmeaza sa fie prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), organizat la inceputul lunii martie. Numele noului model Dacia pe piata romaneasca nu a fost inca facut public.
Contactati de Mediafax, oficialii Dacia nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informatiile privind Loganul Sedan restilizat.
"Nu comentam. Aceasta este pozitia oficiala a Dacia", au spus reprezentantii companiei.
Mai multe site-uri auto au postat joi fotografii care ar prezenta Loganul Sedan restilizat.
Grupul francez Renault, proprietarul Automobile Dacia, va investi 300 de milioane de euro, pina in anul 2009, la uzina de la Pitesti, pentru cresterea capacitatii de productie si pentru activitatile de cercetare si dezvoltare a modelului Logan. Capacitatea de productie a Dacia la Mioveni va fi in 2008 de 350.000 de unitati pe an, urmind ca in 2009 sa ajunga la 400.000 de unitati pe an.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii