Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Da sau nu, alege tu" - un spectacol apreciat de copii

La Teatrul de Papusi a fost prezentata o noua premiera, spectacolul utilitar "Da sau nu, alege tu!". Regia fost semnta de Mihai Paun, iar scenografia de Mariana Brudiu, sculptor scenograf de la Teatrul de Papusi din Galati.
Povestea unui copil needucat, care nu vrea sa se spele si sa-si asculte parintii este prezentata intr-o maniera foarte accesibila, care a ajuns direct la sufletul celor mici. Acest copil neascultator este dus de vrajitorul "Nu vreau" in lumea microbilor si a bacteriilor, unde este atacat de acestia. De acolo este salvat de sapun si pasta de dinti, care il ajuta sa o intilneasca pe Zina curateniei, cea care il invata cum sa scape de microbi si bacterii.
Pina acum, spectacolul a fost vizionat de copiii din sase gradinite. Directorul Gradinitei nr. 23, Micsunica Nehoianu, spectacolul a placut foarte mult celor mici. "Copiii sint foarte interesati de aceste spectacole, indiferent daca sint cu papusi sau cu actori. Teatrul de papusi are contributia lui la educarea unui copil, macar ca invata de mici cum sa se comporte intr-o sala de spectacole", a spus educatoarea Micsunica Nehoianu.
Acest spectcol se inscrie intr-un program de spectacole utilitare pe care Teatrul de papusi le-a realizat in timp: "Aventuri la semafor", "Telenovela banala", "Foc aprins, da-te stins" si "Tara imparatului Verde".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii