Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuvintarea tov. Stancu la congresul de la Brasov

Stiti cu totii ca simbata trecuta, cam pe vremea asta, smecherimea pesedista din Romania s-a intilnit la Brasov pentru a masura gradul de coruptie din partid si in ce fel afecteaza acesta procentele din sondaje. La acest Congres Extraordinar a participat si tovarasul Gheorghe Bunea Stancu, caci si el este lider de judeteana al PSD. La Brasov, s-a votat in unanimitate pentru stringerea rindurilor partidului, pentru unitate si pentru sprijinirea in continuare a conducatorului iubit Mircea Geoana. Luni, adica a doua zi dupa terminarea lucrarilor congresului, Gheorghe al nostru a tinut o conferinta de presa in Braila, pe parcursul careia a criticat activitatea sefilor de la "centru", urechindu-l la modul serios pe Geoana, acest fapt fiind in contradictie cu cele stabilite la Brasov. Sintem siguri ca tov. Stancu avea curaj sa spuna toate aceste lucruri la congres, numai ca s-a luat cu bancurile spuse de colegi si a uitat sa ia cuvintul de la tribuna. Sa vedem in cele ce urmeaza cum s-ar fi adresat tov. Stancu asistentei, daca bunii sai colegi ar fi lasat-o naibii mai usor cu bancurile:
"Dragi colegi, onorata asistenta si tu, bai domnu' presedinte Geoana, ma numesc Gheorghe Bunea Stancu si sint seful PSD Braila. Deci vreau sa va zic ca am ascultat cu atentie ce au zis aia care au vorbit inaintea mea la microfon. Bai, fratilor, mai lasati-ma-n p**a mea cu propaganda asta ieftina, ca nu ajungem nicaieri. Nu vedeti, ma, ca sintem in cacat cu totii? Cind ne mai linistisem si noi in sondaje si lucram sa rupem Alianta la procente, pac, apare nu's ce matusa care face averi dintr-o pensie de c****. Cind nu-i Mischie, e Oprisan, iar cind nu-i Oprisan, e Vanghelie. Iar cind nici Vanghelie nu face smenuri, apare nenea Nastase si ne face varza pe toti. Iar tu, bai Geoana, ce p**a mea te uiti asa la mine? Vrei sa-ti bag muia aia de diplomat inauntru? Nu ma face, ca eu sint de la Braila, bre, unde mai intii invatam sa minuim cutitul, dupa care invatam sa stam in doua picioare. Stiti care-i treaba, ma? Ma f** pe partidul asta si pe toata social-democratia, daca nu sinteti de acord cu mine sa facem curatenie de sus in jos, eu scot sisul si va iau la rind, sa-mi bag p**a daca nu va fac sita pe toti. Deci eu le dau trei luni figurantilor astora de la tribuna - se aude, bai Geoana? -, ca sa se ceara afara din structurile de conducere. Nu vedeti, bai fraierilor, ca sinteti degeaba, care v-a c***t, care v-a-mbracat? Fiti atenti ce va spune Stancu: va dati demisiile cu totii si dispareti in p**a mea din PSD, ca ne duceti pe toti de ripa. Si lasa ca facem noi alte alegeri, cu baieti buni, care pina pina acum n-au avut loc sa spuna o vorba in partid. Adica ce p**a mea, nu pot sa conduc PSD-ul? Am c**ie, bai, nu ca voi! Veniti in p**a mea la Braila sa vedeti ce-am realizat, sa vedeti daca misca vreunul in formatie. Jar maninca aia, ***u-i in gura sa-i f**! 'Ai, gata, ca m-ati enervat. Deci vreau sa aud de niste demisii, dupa care ma apuc eu de facut un partid ca lumea, de-o sa stea dusmanii de la Alianta in opozitie pina in ziua in care Iliescu va ajunge presedinte la liberali! Hai, sa vad miscare, sa vad actiune, bai!".
Urmeaza urlete de bucurie, lumea aplauda furtunos in picioare si scandeaza numele lui Bunea Stancu. E clar, tuturor le-a placut bancul cu Gheorghe.

Cuvinte cenzurate in text: pana, cacao, calcat, fur, fac, cuie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii