Mergi la conţinutul principal

Cum se implică autorităţile în rezolvarea situaţiilor semnalate de reporterii «Obiectiv»

Autorităţile locale reacţionează la articolele cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei", luând măsuri pentru îndreptarea situaţiilor semnalate de reporterii noştri. Astfel, după ce am atras atenţia că unul dintre panourile de orientare montate pe podul de cale ferată de pe Şos. Râmnicu Sărat conţine o greşeală, responsabilii din cadrul Primăriei au încercat să facă necesara corectură. Deocamdată, au făcut-o doar pe jumătate, în sensul că au şters cifrele greşite, urmând, probabil, să le scrie în locul lor pe cele corecte. Reamintim că, în conformitate cu panoul de orientare montat săptămâna trecută de Serviciul de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală (SUPAGL) din cadrul Primăriei Brăila, şoferii care voiau să meargă spre Focşani erau îndrumaţi să circule pe DJ 202. Asta deşi, cel puţin teoretic, în documentele oficiale, drumul judeţean 202 a primit, în urmă cu câţiva ani, statut de drum naţional, denumirea actuală fiind DN 23. Între timp, cei de la SUPAGL au şters litera "J" şi cifrele "02", urmând ca acestea să fie înlocuite cu "N" şi cu "3", astfel încât panoul de orientare să menţioneze corect DN 23, ca fiind şoseaua spre Focşani.
Tot în urma unui articol publicat de cotidianul nostru s-a rezolvat şi situaţia delimitării corespunzătoare a celor două benzi pe care se circulă în prezent pe Şos. Râmnicu Sărat, între intersecţia cu Str. Cazasului şi zona Liceului Agricol. Pe tronsonul respectiv s-a înlocuit o conductă de canalizare, iar sensul de mers de la intrarea în municipiu spre centru este indisponibil. Deşi şoferii care circulă în această direcţie erau nevoiţi să pătrundă pe una dintre cele două benzi ale sensului opus, timp de mai multe săptămâni, această deviere nu a fost marcată aşa cum ar fi trebuit de firma care lucrează pe şantierul respectiv - "Tancrad" SRL Galaţi. Cu toate că a fost sancţionată de patru ori de Poliţia Rutieră, "Tancrad" a îndreptat situaţia abia după ce problema a fost expusă public în cotidianul nostru, iar Primăria a avut, cel mai probabil, reacţia de care era nevoie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro