Mergi la conţinutul principal

Cum poți folosi ofertele la depunere la case de pariuri online în 2022

Microbiștii din România sunt entuziasmați numai când aud despre bonusuri case de pariuri, deoarece ofertele din online au devenit din ce în ce mai avantajoase în ultimii ani, lucru care se datorează în mare parte concurenței acerbe dintre operatorii licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Agențiile se întrec în a oferi credit bonus, pariuri gratuite, pariuri fără risc, bonus la pariuri multiple, programe de cashback și diverse alte tipuri de promoții. Pentru jucători, oferta de bun venit reprezintă un factor important în ceea ce privește alegerea operatorului la care să parieze, însă având în vedere numărul mare de oferte, este important ca fiecare parior să citească și să înțeleagă promoțiile înainte de a le revendica.

Merită revendicat orice bonus la pariuri? Răspunsul depinde de fiecare jucător în parte. Există foarte multe strategii și stiluri de joc în lumea pariurilor sportive. Pentru unii jucători, aproape toate promoțiile sunt recomandate, însă acest lucru nu este valabil chiar pentru toată lumea.

Specialiștii spun că nu este bine să revendici un bonus mare dacă asta te va forța să-ți schimbi complet stilul de joc în următoarea lună. Spre exemplu, dacă obișnuiești să joci pariuri cu cote mici, iar specialitatea ta este strategia „Easy Money”, poate că nu ar fi o idee foarte bună să revendici un bonus la care cota minimă este de 2.00, iar pe fiecare bilet trebuie să adaugi cel puțin 3 selecții. Ideea este ca bonusul să-ți permită să testezi platforma unui nou operator, dar dacă acest lucru nu este compatibil cu stilul tău de joc, mai bine spui pas.

Pentru a te bucura de promoțiile la pariuri sportive este important să calculezi rulajul și să efectueze câteva proiecții realiste. Vezi dacă rulajul x5, x10, x20 se referă doar la creditul bonus sau dacă include și suma depusă. Apoi, vezi care este cota minimă pentru pariuri single și cota minimă pentru pariuri combo. Totodată, vezi dacă există restricții cu privire la tipurile de pariuri acceptate, pentru că anumiți operatori restricționează pariurile din piețele cu Handicap Asiatic. Numărul de zile în care trebuie să revendici bonusul este iarăși foarte important.

Să luăm două variante de oferte care pot părea similare la prima vedere: Ambele oferte propun un bonus de 100% până la 500 RON, cu rulaj x10. Primul operator cere un rulaj x10 pentru depunere  creditul bonus, într-un termen de 15 zile, pe cote minime de 1.70 la pariurile individuale, respectiv 1.40 pentru bilete cu mai multe selecții. Al doilea operator cere un rulaj x10 doar pentru creditul bonus acordat, în termen de 30 de zile de la revendicare, iar cota minimă este de 1.40, indiferent de numărul selecțiilor.

Ei bine, dacă la primul bonus trebuie să rulezi 10.000 RON în 15 zile, la cel de-al doilea trebuie să rulezi 5.000 RON în termen de 30 de zile. Cu alte cuvinte, primul îți cere să rulezi o medie de 666 RON pe zi, iar cel de-al doilea îți solicită să rulezi o medie de 166 RON pe zi. Din acest motiv, este foarte important să citești cu atenție termenii și condițiile fiecărei oferte înainte de a o revendica, iar dacă ai nedumeriri de orice fel, nu ezita să iei legătura cu operatorul în cauză prin live chat, e-mail sau telefon.

Important este să realizezi că aceste oferte sunt menite să-ți ofere șansa de a descoperi noi operatori și să te distrezi din plin, pariind responsabil.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro