Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu masina-n stilp, dupa ce-a dat pe git un litru de vin

Adrian C., in virsta de 30 de ani, conducator auto amator, a fost trimis recent in judecata, din ordinul procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, avind in singe o imbibatie alcoolica peste limita legala.
In dupa-amiaza zilei de 4 august 2005, ora 16.10, Politia a fost sesizata in legatura cu un accident de circulatie petrecut pe Vadul Dunarii, eveniment rutier soldat cu ranirea soferului. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului, unde au gasit autoturismul Dacia BR-02-ZIV, condus de Adrian C., autoturism ce prezenta avarii in partea din fata. Din cercetari, a rezultat ca soferul pierduse controlul volanului si se izbise de un stilp de beton de pe marginea partii carosabile, suferind leziuni pentru a caror vindecare i-au fost necesare 9 zile de ingrijiri medicale. La ora 17.10, suspectului i s-au recoltat probe de singe necesare stabilirii alcoolemiei. Analizele au relevat faptul ca Adrian C. avea, in acel moment, 1.60 grame la mie alcool pur in singe. Invinuitul a declarat ca, inainte de a urca la volanul Daciei, consumase circa un litru de vin, precizeaza reprezentantul Parchetului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii