Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu Ionel Vioreanu la timona, gazdele au cistigat la scor in fata penultimei clasate

Cu toate ca a cistigat cu un scor confortabil la capatul unei partide dominate autoritar, Viitorul putea sa treaca prin destule emotii daca penultima clasata, Phoenix, ar fi marcat la primele actiuni in careul advers.
In minutul 12, Stoica a scos de la radacina barei mingea sutata de Nitu, iar opt minute mai tirziu, Iordache a sutat inselator din lovitura libera, portarul gazdelor a respins cu destula dificultate, mingea a lovit bara si, cu sansa, a iesit in afara suprafetei de joc.
Dupa aceste doua sarje ale oaspetilor Viitorul a preluat initiativa si, dupa numai cinci minute, Mihaita Stoian a sutat de la marginea careului mare sub transversala portii adverse.
Gazdele au mai amenintat de doua ori careul advers, dar in minutul 30 Coman a sutat prea slab pentru a-i da batai de cap lui Radu, iar in minutul 36 Muha a trimis mingea peste transversala.

Viitorul a marcat de patru ori si a ratat tot atitea mari ocazii

Gazdele au iesit hotarite de la cabine sa transeze rapid soarta partidei insa, in doar trei minute, cei doi atacanti, Coman si Stoian, au ratat pe rind majorarea scorului. In minutul 55 cei doi jucatori au colaborat insa perfect si Coman a inscris pentru 2-0, cu un lob perfect care l-a lasat spectator pe Radu. Dupa alte sapte minute, angajat in careul advers, mijlocasul dreapta al gazdelor, Baicu, l-a surprins pe portarul din Ulmu cu un sut sec si a majorat scorul la 3-0.
Jocul s-a reluat de la mijlocul terenului, Gavrila a demarat pe partea dreapta, a centrat in careu si Iordache a redus din diferenta, cu largul concurs al lui Stoica.
Elevii lui Dan Asandei au reluat asaltul asupra careului advers, Vicol si Vioreanu au facut sah mat apararea echipei din Ulmu si cel de al doilea l-a obligat pe Radu sa scoata pentru a patra oara mingea din poarta.
Cu toate ca a venit din postura de echipa deja retrogradata, Phoenix si-a aparat cu mare ardoare sansele si, cu zece minute inainte de finalul jocului, a obtinut o lovitura libera de la 16 m, mingea sutata de Iordache a lovit bara transversala, a cazut in fata portii si Nitu a indeplinit o simpla formalitate in fata unui portar, Stoica total neinspirat.
Jocul a redevenit la discretia gazdelor, care au dominat teritorial si, in ultimul minut de joc, golgeterul Viitorului, Cosmin Dobre, a primit o pasa de la Vioreanu, a intrat in careu si a sutat in vinclul portii aparate de Radu.
In afara de cele patru goluri marcate, in partea a doua a meciului Viitorul a mai ratat alte patru mari ocazii de gol prin Vioreanu (min. 64), Moroianu (min. 70), Baicu (min. 78) si Anghelina (min. 82).
In urma acestui succes formatia din Insuratei a revenit pe locul al saptelea in clasament.

Viitorul: Stoica - Paduraru (min. 70: Vicol), Musat, Moroianu, Clim (min. 72: Bogdan) - Baicu, Vioreanu, Muha (min. 75: Paraschiv), Anghelina - Stoian, Coman (min. 70: Dobre).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii