Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSO Ianca a cistigat la scor derby-ul cu Victoria Traian si a ajutat-o pe Eldomir sa preia fotoliu de lidera

Primul derby al returului s-a derulat la Ianca intre CSO si Victoria Traian, iar cistig de cauza au avut gazdele. Condusa de pe margine de Emil Cataros, lidera, Victoria Traian si-a creat citeva ocazii in debutul partidei, pe care insa le-a tratat cu superficialitate dupa care, treptat, initiativa a fost preluata de formatia din Ianca si in minutul 26 Cristinel Naziru a deschis scorul. CSO, dominat teritorial insa pina la pauza, nu a mai reusit sa modifice tabela.
In conditiile unui arbitraj impecabil asigurat de o brigada divizionara formata din Ionel Ivan, Laurentiu Vrinceanu si Marius Bratianu, partida s-a derulat intr-un ritm alert cu faze spectaculoase de o parte si de alta insa in final CSO Ianca s-a impus cu 3-0, cele doua goluri ale gazdelor din partea secunda fiind marcate de Georgica Ciubotaru (min. 53) si Costin Grozea (min. 85). In urma acestei infringeri Victoria Traian a pierdut fotoliul de lidera, locul acesteia fiind preluat de Eldomir Viziru care a cistigat tot cu 3-0 disputa de pe teren propriu cu Avintul Ciresu. Golurile echipei pregatite de Vasile Darie au fost inscrise de Ionut Pascu (min. 33, 52) si Catalin Nicoara (min. 86).
La Chiscani formatia lui Marcel Adascalului, SC Adevarat, a cistigat mult mai lejer decit o arata rezultatul, 2-0, partida cu Victoria Dedulesti. Cristian Matei a reusit o dubla in prima repriza, iar in partea a doua gazdele au ratat desprinderea la un scor mult mai concludent.
O alta partida interesanta s-a desfasurat la Cazasu intre Victoria si CS Faurei. Oaspetii au deschis scorul in minutul 28 prin Calatoaie si cu toate ca pina la pauza s-a jucat pe contre nici una dintre cele doua combatante nu a mai reusit sa inscrie. La reluare, gazdele au fortat egalarea insa cei care au inscris au fost tot elevii lui Iacob Carst, iar autorul golului a fost tot Stefan Calatoaie. Cu 20 de minute inainte de finalul jocului gazdele au redus din diferenta prin Tanase si, teoretic, meciul parea relansat numai ca oaspetii, mult mai experimentati, au reusit sa conserve rezultatul si sa plece cu toate punctele de la Cazasu.
In clasament pe primul loc a trecut Eldomir Viziru cu 41 de puncte urmata de Victoria Traian si CSO Ianca cu 39 si respectiv 33 de puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a doua a returului:
Vointa Visani - Viitorul Ianca 1-5
CSO Ianca - Victoria Traian 3-0
Victoria Cazasu - CS Faurei 1-2
Comagrim Dudesti - FC Urleasca 0-3
SC Adevarat - Victoria Dedulesti 2-0
Eldomir Viziru - Avintul Ciresu 3-0

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean
Seria I
Romgal Romanu - Spicul Rimnicelu 1-2
Unirea Tricolor Scortaru Vechi - Infratirea Gemenele 0-3
Rompas Vadeni - FC Steaua Braila 5-0
Dacia Bertesti - Stanriz Stancuta 1-2
Unirea Maxineni - Recolta Tufesti 0-7
Pandurii Tudor Vladimirescu - Soimii Unirea 3-4
Dunarea Tichilesti - Avintul Chiscani 0-6

Seria a II-a
Vointa Faurei Sat - Tractorul Viziru 4-0
Steaua Satuc - Spicul Zavoaia 0-3
AS Bordei Verde - Vointa Baraganu 6-0
Recolta Ciocile - Steaua Perisoru 0-4
AS Jirlau - Vointa Plopu 4-3
Unirea Gradistea - Vointa Sutesti 2-2
Viitorul Galbenu - Petrolul Ulmu 9-0
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii