Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM -ul va fi reprezentat de 19 sportivi la primele doua concursuri de kaiac canoe din acest an

Astazi, unsprezece reprezentanti ai sectiei de kaiac canoe ai Clubului Sportiv Municipal vor pleca la Bascov, pentru a participa la doua competitii care vor incepe marti, 2 mai, si anume Campionatele Nationale de mare fond si Campionatele de ambarcatiuni mici.
Acestia se vor alatura celor patru sportivi juniori II, componenti ai Centrului Olimpic de la Braila, care se afla de o saptamina la Bascov impreuna cu antrenoarea Florentina Ion.
Juniorii II care s-au acomodat deja la conditiile si atmosfera de concurs de pe lacul de linga Pitesti sint Valentin Panait, Marian Udrea, Mihaela Sperpu si Antonel Vasii.
Vor reprezenta CSM -ul si componentii lotului national de juniori I, ce isi are cartierul general de pregatire in zona lacului Bascov, Ionut Stoian, Alin Rusen, Stefan Bogdan si Rodica Sterpu, sportivi care sint coordonati de antrenorul emerit Ionel Baciu, cel care a depistat si format la Braila numerosi sportivi ce reprezinta acum culorile unor cluburi bucurestene.
Pe toata durata concursului, kaiacistii si canoistii braileni vor fi coordonati de catre antrenorii emeriti Ionel Baciu, Marin Blindu si antrenoarea Florentina Ion, trei tehnicieni valorosi care sint hotariti sa mentina CSM-ul intre primele cluburi din tara.
"Cei mai valorosi sportivi ai nostri prezenti la aceste doua competitii sint cei patru juniori I care deja sint nominalizati pentru Campionatele Europene de kaiac canoe pentru juniori, ce vor avea loc in luna august, in Grecia.
Speram sa venim victoriosi de la Pitesti, ca in fiecare an, iar in urma rezultatelor si alti sportivi ai CSM-ului, care se pregatesc pe Dunare in conditii dificile si riscante, sa prinda lotul de juniori I" a declarat directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii