Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSAT discuta luni Strategia de securitate nationala

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se intruneste luni, la ora 12.00, pentru a discuta Strategia de securitate nationala si rapoartele de activitate ale CSAT si MApN pe 2005, informeaza un comunicat al Presedintiei remis MEDIAFAX.
Potrivit comunicatului, pe ordinea de zi a sedintei Consiliului este inclusa si o "discutie generala pe tema propunerilor, observatiilor si sugestiilor referitoare la proiectele de legi privind activitatea de informatii, contrainformatii si de securitate, organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii, organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe si statutul profesional si de cariera al ofiterilor de informatii".
Vor fi discutate si directiile de actiune ale MApN pentru anul 2006.
De asemenea, va fi prezentata si o "informare referitoare la masurile propuse a fi intreprinse de Ministerul Administratiei si Internelor, ca urmare a adoptarii Legii nr. 395/2005 privind suspendarea pe timp de pace a serviciului militar obligatoriu si trecerea la serviciul militar pe baza de voluntariat, pentru profesionalizarea structurilor subordonate Inspectoratului General al Jandarmeriei si Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta".
La sedinta va fi facuta si o informare referitoare la actiunile intreprinse de Ministerul Finantelor Publice pentru combaterea coruptiei, fraudei si spalarii banilor.
In sedinta CSAT din 13 februarie, fusese stabilit un termen de 30 de zile pentru adoptarea Strategiei de securitate nationala, termen care a fost depasit.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii