Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Faurei - Petrolul Ianca derby-ul judetului Braila

Partidele care s-au derulat pina acum intre formatiile din judetul Braila au fost intotdeauna extrem de disputate, indiferent de pozitia celor doua combatante in clasamant sau de experienta lor, iar intilnirea dintre Petrolul si Unirea Faurei nu a facut exceptie de la regula in tur, si cu siguranta ca si partida retur va fi la fel de agitata.
Motivele sint multiple, dar cele mai importante par a fi cele legate de evolutiile din prima etapa, in care ambele au pierdut la o diferenta de doua goluri. Mai mult, daca Petrolul nu are decit de recuperat punctele pierdute pe teren propiu si evident ca isi doreste totodata un nou start in sezonul de primavara, formatia din Faurei are nevoie de victorie, aceasta fiind singura sansa a sa de relansare a luptei pentru evitarea retrogradarii.
Daca va cistiga acest joc precum si partidele consecutive cu formatiile din Galati, Junkers si Politehnica, din etapele a 17-a si a 18-a, CS Faurei ar putea lua o optiune importanta in realizarea obiectivului.
Pentru acest meci, echipa gazda nu poate conta pe Bajan care a primit cartonas rosu in partida cu Unirea Slobozia, dar va reintra fundasul central Nicu Stefanita, care a ispasit etapa de suspendare pentru cumul de cartonase.
Iacob Carst, antrenorul echipei din Faurei este optimist si spera ca de aceasta data sa-i surida si sansa: "Am pregatit meciul foarte serios, am avut discutii individuale cu jucatorii si m-am temut sa programez un amical cu o divizionara, asa cum aveam de gind initial, tocmai pentru a preintimpina eventuale accidentari. Pot spune ca jucatorii sint motivati si sper sa avem si acel dram de noroc necesar pentru a putea cistiga acest joc decisiv pentru noi."
Petrolul Ianca spera sa obtina un rezultat pozitiv, insa antrenorii petrolisti Negoita si Bulancea se confrunta cu serioase probleme de efectiv. Bandarica este suspendat pentru ca a primit un cartonas rosu in finalul partidei cu Delta Tulcea, Ionut Smeu nu poate fi prezent in teren fiind angrenat in probleme legate de studii, iar Zainea si Emil Cristian nu s-au pregatit toata saptamina din cauza unor accidentari suferite in partida anterioara si probabil ca nu vor putea face parte din lotul pentru acest meci.
Conducerea clubului petrolist spera insa ca va gasi solutiile optime pentru a alcatui o echipa competitiva care sa obtina un rezultat pozitiv: "Bineinteles ca obiectivul nostru nu poate fi altul decit recuperarea punctelor pierdute pe teren propriu. Unii dintre jucatorii titulari nu pot participa la acest meci si atunci vom da credit jucatorilor tineri. Toti trebuie sa aibe o sansa, si iata, acum au posibilitatea de a demonstra ca au valoare de Divizia C, iar acest lucru implica neaparat un rezultat bun pentru noi."

Petrolul a cistigat cu 3-1 in tur, pe stadionul "Stefan Vrabioru"

Partida tur a fost una extrem de echilibrata in prima repriza. Petrolistii au deschis scorul prin Berceanu (min. 19), iar dupa citeva minute oaspetii au reclamat un penalty la un atac periculos al lui Zainea asupra lui Craciunescu, in careul de 16 m al gazdelor, insa arbitrul a trecut cu vederea infractiunea.
CS Faurei a reusit sa egaleze prin Fratila, iar in ultimul minut al primei reprize, Silviu Carp a ratat sansa de a duce formatia vizitatoare in avantaj.
In repriza a doua, Petrolul a mai inscris de doua ori, prin Bandarica si Berceanu, iar in minutele de prelungire Smeu si Balta au sutat pe rind in barele portii aparate de Ilasc. In aceasta parte a meciului, CS Faurei a jucat in inferioritate numerica, Fratila si Anghelinba fiind eliminati pentru cumul de catonase galbene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii